Έρχεται η πρώτη μονομαχία γιγαντιαίων ρομπότ

Έρχεται η πρώτη μονομαχία γιγαντιαίων ρομπότ

Η μάχη των δύο ρομπότ που εκπροσωπούν Ιαπωνία και ΗΠΑ θα μεταδοθεί μέσω livestreaming την Τρίτη

Η προαναγγελία είχε γίνει πριν από δύο χρόνια και περιμέναμε τη μάχη μέσα στο 2016, αλλά τελικά είχαμε αναβολή για να προετοιμαστούν καλύτερα οι δύο μονομάχοι. Ο λόγος για την πρώτη μονομαχία ΗΠΑ εναντίον Ιαπωνίας σε μια αρένα για τα δύο γιγαντιαία ρομπότ Eagle Prime και Kuratas των Megabots και Suidobashi αντίστοιχα.

Η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι η Suidobashi επέμενε σε μια κανονική μάχη πυξ-λαξ μέχρι τελικής πτώσεως, ενώ το αρχικό πλάνο της Megabots αφορούσε κάτι σαν paintball. Τελικά, η δεύτερη στράφηκε στην πλατφόρμα χρηματοδότησης Kickstarter για να μαζέψει $500.000 από το κοινό έτσι ώστε να προχωρήσει στις ανάλογες αναβαθμίσεις του Eagle Prime, ώστε να ρίχνει μπουνιές και κλωτσιές, αλλά και να αντέχει τα χτυπήματα του Kuratas.

Έρχεται η πρώτη μονομαχία γιγαντιαίων ρομπότ

Υπενθυμίζουμε ότι το Eagle Prime έχει ύψος 4.8m και ζυγίζει σχεδόν 11 τόνους, ενώ το Kuratas είναι κοντύτερο και ελαφρύτερο (4m και 6 τόνοι). Θεωρητικά, λοιπόν, το Eagle Prime υπερτερεί έναντι του Kuratas, αλλά ποιος θα στοιχημάτιζε ενάντια στους Ιάπωνες;

Η μονομαχία είναι προγραμματισμένη για τις 17 Οκτωβρίου και θα μεταδοθεί σε live streaming μέσω του Twitch! Αν όλα πάνε καλά, η Megabots έχει σκοπό να μετατρέψει τις μάχες των γιγαντιαίων ρομπότ στο σπορ του μέλλοντος με διοργάνωση τέτοιων αγώνων σε όλο τον κόσμο!

Πηγή: Techgear

ADVERTISING

SHARE: