Google doodle με τροχό έκπληξη για τα (ανύπαρκτα) γενέθλια της Google

Google doodle με τροχό έκπληξη για τα (ανύπαρκτα) γενέθλια της Google

H Google (δεν) έγινε 19 χρονών σήμερα και γιορτάζει τα γενέθλια της με ένα τροχό εκπλήξεων, γνώσεων και παιχνιδιών στο google doodle

Σήμερα είναι τα 19 γενέθλια της Google, κατά δήλωση, καθώς από το “βιογραφικό” της δεν προκύπτει ότι η 27η Σεπτεμβρίου είναι κάποια κομβική ημέρα στην ιστορία της, παρόλα αυτά το σημερινό Google doodle είναι αφιερωμένο σε αυτά.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι οι ημερομηνίες σταθμοί στην ιστορία της Google είναι ο Ιανουάριος του 1996 όταν ο Larry Page και ο Sergey Brin συνέλαβαν την ιδέα, η 15η Σεπτεμβρίου του 1997 που έγινε η καταχώρηση του domain name Google και η 4η Σεπτεμβρίου 1998 που η Google συστήθηκε ως εταιρεία με έδρα το περίφημο γκαράζ στο Μένιο Πάρκ στην Καλιφόρνια.

Ακόμη και στην σχετική σελίδα του google doodle με τις επετείους δεν υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά για την σημερινή ημερομηνία  γενεθλίων αλλά ένα αόριστο 1997 ως έτος γεννήσεως. Είναι χαρακτηριστικό ότι προηγούμενες χρονιές τα γενέθλια γιορτάστηκαν σε διαφορετικές ημερομηνίες μέσα στον Σεπτέμβριο, ενώ και 2013 η ίδια η Google παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει ποια είναι η ημέρα των γενεθλίων της.

Όπως και να έχει google γιορτάζει – google κερνάει google doodle για τα γενέθλια της σήμερα. Άλλωστε όταν είσαι τόσο μεγάλος (σ.σ. βλέπε Σαπουντζάκη) το θέμα των γενεθλίων είναι μία ιδιαίτερα προσωπική υπόθεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα