Η Huawei χορηγός στο ιδρυτικό συνέδριο του φόρουμ ελληνικών και κινεζικών πόλεων

Η Huawei χορηγός στο ιδρυτικό συνέδριο του φόρουμ ελληνικών και κινεζικών πόλεων

Εστιάζοντας στη σημασία των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών για την αναβάθμιση των παρεχομένων προς τους πολίτες υπηρεσιών

Η Huawei, παγκόσμιος προμηθευτής τεχνολογικών λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών, έδωσε το παρών ως χορηγός στο ιδρυτικό συνέδριο του φόρουμ ελληνικών και κινεζικών πόλεων (Hellenic – Chinese Cities Forum).

Το συνέδριο ήταν αφιερωμένο στην ενίσχυση των δεσμών φιλίας μεταξύ της Ελλάδας και της Κίνας. Το τίμησαν με την παρουσία τους ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο υφυπουργός Οικονομικών και Επενδύσεων κ. Στέργιος Πιτσιόρλας, ο πρέσβης της Λ.Δ. της Κίνας στην Ελλάδα κ. Zou Xiaoli, εκπρόσωποι της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης από την Ελλάδα και την Κίνα, καθώς και μέλη της ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας.

Ο κ. Tonny Bao, διευθύνων σύμβουλος της Huawei στην Ελλάδα, απηύθυνε χαιρετισμό συγχαίροντας τους συντελεστές της πρωτοβουλίας σύγκλησης του φόρουμ και εστίασε την ομιλία του στη σημασία των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών για την αναβάθμιση των παρεχομένων προς τους πολίτες υπηρεσιών.

Η εκδήλωση επισφραγίστηκε με την υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας από τον δήμαρχο Μαραθώνος και πρόεδρο της αμφικτιονίας αρχαίων ελληνικών πόλεων κ. Ηλία Ψηνάκη και τον κ. Song Jingwu, αντιπρόεδρο του κινεζικού συνδέσμου φιλίας για τις ξένες χώρες.

ADVERTISING

SHARE: