Με Leica κάμερα και για τις selfie πόζες το Huawei P10

Με Leica κάμερα και για τις selfie πόζες το Huawei P10

Δύο επιλογές μεγέθους οθόνης στη λογική του iPhone και βελτιωμένα χαρακτηριστικά από τα νέα μοντέλα της best seller σειράς premium smartphones της Huawei

Αποστολή στη Βαρκελώνη, Παναγιώτης Μαρκίδης

H συνεργασία στο P9 με τη φημισμένη, ειδικά για τους φακούς της και γενικότερα για τις φωτογραφικές μηχανές της, Leica σήμανε την απαρχή μιας νέας εποχής για τη Huawei στον τομέα της κατασκευής premium smartphones. Κάτι λιγότερο από έναν χρόνο μετά, τα P10 και P10+ έρχονται εφοδιασμένα με κάμερα-προϊόν αυτής της συνεργασίας και στην εμπρός όψη, στοχεύοντας όσους παθιάζονται με τις selfie πόζες.

Με τη σχεδιαστική του γραμμή σειράς να προσεγγίζει ακόμα περισσότερο αυτή του iPhone, τα P10 (με Full HD 5,1 ιντσών) και P10+ (WQHD στις 5,5 ίντσες) εφοδιάζονται με τον κορυφαίο οκταπύρηνο Kirin επεξεργαστή (960) και διαθέτουν βελτιωμένη βασική κάμερα με δύο Leica φακούς (Dual-Camera 2.0): Το σύστημα αποτελείται από έναν RGB αισθητήρα 12 MPixels και έναν μονοχρωματικό των 20 Mpixels, με μεγαλύτερο διάφραγμα (f/1.8) στο P10+, ενώ αυτή του P10 είναι η ίδια που πρωτοείδαμε πριν από λίγους μήνες στο Mate 9, δηλαδή με διάφραγμα f/2.2.


Εκτός από το κομμάτι με τις κάμερες, ακόμα μια ουσιαστική αλλαγή είναι η ενσωμάτωση του αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος για πρώτη φορά στο κεντρικό πλήκτρο, αντί στο πίσω μέρος της συσκευής, όπως μας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα η Huawei.

Ένα εξελιγμένο σύστημα αναγνώρισης των χαρακτηριστικών του προσώπου (η Huawei το ονομάζει 3D Facial Detection) μπορεί να συγκινήσει ακόμα περισσότερο όσους δεν σταματούν να αυτοφωτογραφίζονται.

sdr sdr


Το P10 εφοδιάζεται με 4 Gb RAM, 64 Gb ROM και μπαταρία 3.200 mAh, ενώ το μεγαλύτερο P10+ έχει 6 Gb RAM, μπαταρία 3.750 mAh και θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις με 64 και 128 Gb αποθηκευτικού χώρου. Και τα δύο μοντέλα έχουν υποδοχή καρτών MicroSD.

Παράλληλα με την παρουσίαση των P10, η Huawei ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το Pantone Color Institute, στοχεύοντας στην ανάδειξη των πιο επίκαιρων χρωματικών τάσεων μέσω των νέων της προϊόντων. Τα P10, εκτός από λευκό, μαύρο, χρυσό, ροζ χρυσό και ασημί, θα βγουν και σε δύο ειδικές χρωματικές εκδόσεις: Ανοικτό πράσινο (Pantone 15-0343) και μπλε.

Τα Huawei P10 και P10+ θα κυκλοφορήσουν σε Ευρώπη και Κίνα τον Μάρτιο. Σύμφωνα με τις τιμές που ανακοινώθηκαν στη Βαρκελώνη, το P10 θα τιμολογηθεί στα 649 ευρώ, το P10+ με 64 Gb+4 Gb στα 699 ευρώ και το P10+ με 128 Gb+6 Gb στα 799 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα