Μίνι προβολέας της Sony μετατρέπει κάθε επιφάνεια σε οθόνη αφής

Μίνι προβολέας της Sony μετατρέπει κάθε επιφάνεια σε οθόνη αφής

Παίζει με Android και είναι συμβατός με τη λειτουργία απομακρυσμένης αναπαραγωγής του PlayStation 4

Αποστολή στη Βαρκελώνη, Παναγιώτης Μαρκίδης

Ο Xperia Touch είναι ένας διαδραστικός προβολέας που μετατρέπει κάθε επίπεδη επιφάνεια σε HD οθόνη αφής 23 ιντσών με οριζόντιο ή κάθετο προσανατολισμό προβολής.

Η λειτουργία ανίχνευσης της αφής πάνω σε κάθε επιφάνεια βασίζεται σε συνδυασμό τεχνολογιών, με τη χρήση ενός προηγμένου πομπού υπερύθρων και την ανάγνωση των κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, μέσω της ενσωματωμένης κάμερας, σε ρυθμό 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Είναι συμβατός με τη λειτουργία απομακρυσμένης αναπαραγωγής του PlayStation 4, παίζει με Android, οπότε τρέχει εφαρμογές και παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στο Google Play Store. Πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη μέσα στους επόμενους μήνες, με τιμή 1.499 ευρώ.

Μίνι προβολέας της Sony μετατρέπει κάθε επιφάνεια σε οθόνη αφής


Στη Βαρκελώνη η Sony παρουσιάζει και το Xperia Ear Open-style concept, το αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Future Lab της ιαπωνικής εταιρείας, επιτρέποντας σε καταναλωτές να δοκιμάζουν και να διαμορφώνουν μοντέλα συσκευών που είναι στο στάδιο της έρευνας και της ανάπτυξης.

Πρόκειται για ασύρματα ακουστικά ανοικτού τύπου, τα οποία επιτρέπουν στον χρήστη να ακούει μουσική και να επικοινωνεί χωρίς να απομονώνεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νέο χαρτοφυλάκιο φορητών συσκευών από τη Lenovo

Με Leica κάμερα και για τις selfie πόζες το Huawei P10

Με το G6, το νέο κορυφαίο της smartphone, η LG θέλει να παίξει στο δικό της γήπεδο

ADVERTISING

SHARE: