Όταν ο Μάικλ Φελπς κατέκτησε και το Λας Βέγκας

Όταν ο Μάικλ Φελπς κατέκτησε και το Λας Βέγκας

Εμφανίστηκε για λογαριασμό εταιρείας αθλητικών ειδών και άρχισε να χοροπηδάει στον ρυθμό του Jump Around

Αποστολή στο Λας Βέγκας, Παναγιώτης Μαρκίδης

Σχεδόν κάθε εμφάνιση του Μάικλ Φελπς αποτελεί από μόνη της είδηση. Ο θρύλος της κολύμβησης και κάτοχος 28 ολυμπιακών μεταλλίων ανέβηκε στη σκηνή του CES στο Λας Βέγκας για λογαριασμό της Under Armour. Χοροπήδησε μαζί με πολλούς από τους παρευρισκόμενους στον ρυθμό του Jump Around, δοκίμασε ένα ζευγάρι παπούτσια με αισθητήρα καταγραφής των κινήσεων και έδειξε ότι παραμένει σε πολύ καλή κατάσταση, αν και πλέον έχει αφήσει πίσω του τον πρωταθλητισμό.

Η παρουσία του Φελπς έκανε πολλούς από όσους βρέθηκαν στην ομιλία του CEO της αμερικανικής εταιρείας αθλητικών ειδικών, Κέβιν Πλανκ, να πεταχτούν από τις καρέκλες τους και, ειδικά τη στιγμή που άρχισε να χοροπηδάει, να διεκδικήσουν μετάλλιο στο σπρώξιμο, θέλοντας να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο, κοντινό πλάνο.

Στο Λας Βέγκας η Under Armour παρουσίασε μια νέα σειρά προϊόντων, μεταξύ των οποίων ένα σετ ένδυσης για τον ύπνο (κοινώς πυτζάμες), που μέσω ενσωματωμένων αισθητήρων καταγράφει το πόσο καλά κοιμόμαστε. Οι πληροφορίες μεταφέρονται και αναλύονται μέσω εφαρμογής για smartphone.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα