Τα απαραίτητα μικρο-gadgets που πρέπει να έχεις

Τα απαραίτητα μικρο-gadgets που πρέπει να έχεις

Η Black Friday απέχει μόνο λίγες μέρες και εμείς από την πλευρά μας ετοιμάζουμε τις δικές μας wishlist για πιο έξυπνες και αποτελεσματικές online αγορές

Αποτελούν ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς μας, ακόμα και αν μέχρι πρότινος μερικά από αυτά δεν ξέραμε πως υπάρχουν -ή σε ορισμένες περιπτώσεις πράγματι, μέχρι πρότινος δεν υπήρχαν! Μας διευκολύνουν, αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής μας και μας προσφέρουν μια επιπλέον αίσθηση τεχνολογικής πολυτέλειας. Μιλάμε φυσικά για τα μικρο-gadgets, ή αλλιώς τις μικρές χαρές της ζωής!

Με αφορμή λοιπόν την Black Friday, στις 24 Νοεμβρίου, συγκεντρώσαμε όλα όσα θεωρούμε ως τα πλέον απαραίτητα και μπορείς πλέον να τα προμηθευτείς online, χωρίς άσκοπες μετακινήσεις και ταλαιπωρία, απλά και μόνο με ένα κλικ στο site του Πλαίσιο από τον καναπέ του σπιτιού σου! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις μια wishlist για να έχεις συνεχή ενημέρωση για τα προϊόντα που θα λάβουν φέτος μέρος στη συγκεκριμένη ενέργεια, όπως είχαν κάνει πέρσι τα καταστήματα Πλαίσιο και φυσικά θα ξανακάνει. Μην χάσεις, λοιπόν, την ευκαιρία να κάνεις δικό σου κάθε αναγκαίο μικρό-gadget σε προνομιακή τιμή.

 -Tablet:

Το γνωστό. Αυτό που θα παίρνεις παντού μαζί σου, από το κρεβάτι μέχρι το αστικό. Όποιο και αν είναι το status σου (μητέρα, φοιτητής, εργαζόμενος;) ένα tablet θα σε συντροφεύσει αποτελεσματικά όλες εκείνες τις ώρες που χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από το κινητό σου, αλλά όχι τον όγκο και το βάρος του λάπτοπ. Θα διαβάσεις, θα παίξεις, θα πλοηγηθείς και -γιατί όχι;, από αυτό θα μπεις στο site του Πλαίσιο και θα εντοπίσεις την επόμενη μικρο-γκατζετικη αγορά σου.

-Αξεσουάρ για την τηλεόραση, όπως 3D γυαλιά ή κάποιος προτζέκτορας

Να τι εννοούμε όταν μιλάμε για μικρές χαρές της ζωής. Μπορείς να ζήσεις χωρίς 3D γυαλιά; Φυσικά και μπορείς. Θα σου δώσουν το κάτι παραπάνω στην εμπειρία που θες να ζήσεις; Και αν ναι, γιατί να μην επωφεληθείς από την Black Friday για να κάνεις δικό σου και εκείνον τον προτζέκτορα που εδώ και μήνες ονειρεύεσαι;

-Powerbanks

Εδώ μιλάμε για το πιο χρηστικό εργαλείο της λίστας μας. Αυτό που θα σου επιτρέψει να μην στεναχωριέσαι για το αν και κατά πόσο φόρτισες το κινητό σου, μην τυχόν ξεμείνεις από μπαταρία και τα λοιπά – λοιπά. Το powerbank είναι η λύση για όλα σου τα προβλήματα -εντάξει, ίσως όχι για όλα, αλλά για όλα όσα συνδέονται με την μπαταρία του κινητού σου.

-Smartwatch

Να και ένα ωραίο δώρο που μπορείς να αγοράσεις από τώρα σε προνομιακή τιμή και να το δώσεις τα Χριστούγεννα! Ή φυσικά να το κρατήσεις για σένα, καθώς με τόσο μεγάλη ποικιλία που θα βρεις στο site του Πλαίσιο σίγουρα θα εντοπίσεις κάποιο σχέδιο που θα ήθελες να σε συντροφεύει σε κάθε σου δραστηριότητα!

Φυσικά δεν χρειάζεται να περιοριστείς στα μικρο-gadgets. Επιτραπέζια, ήδη χαρτοπωλείου, σχολικά ήδη και ο,τι άλλο χρειάζεσαι μπορείς εύκολα και γρήγορα να το παραγγείλεις online. Η Black Friday απλά είναι η αφορμή, για καλύτερη οργάνωση και οικονομικότερες αγορές. Και θυμήσου, δεν έχει σημασία πού μένεις, καθώς το Πλαίσιο θα φροντίσει η παραγγελία σου να σου έρθει σύντομα και με ασφάλεια, ανεξάρτητα από το αν ζεις στο κέντρο της Αθήνας και απλά δεν μπορείς ή δεν θέλεις να επισκεφτείς ένα φυσικό κατάστημα, είτε αν ζεις σε κάποια απομακρυσμένη περιοχή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα