Τέλος στη λειτουργία πτήσης στα κινητά. Πλέον θα μιλάτε κανονικά

GETTY IMAGES/CULTURA RF

Θύελλα αντιδράσεων από αερομεταφορείς για την απόφαση της αρμόδιας αρχής των ΗΠΑ να επιτρέψει τις κλήσεις κατά τη διάρκεια των πτήσεων

Oι μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες πέταξαν 7,6 δισ. μίλια το 2014 χωρίς να σημειωθεί κανένα απρόοπτο, σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία Μεταφορών. Οι πιθανότητες θανάτου σε αεροπορικά δυστυχήματα είναι σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, μία στις 11 εκατομμύρια.

Από την άλλη, η πιθανότητα να μιλήσετε στο τηλέφωνο εν ώρα πτήσης, μόλις αυξήθηκε!

Όπως αναφέρεται και σε δημοσίευμα της Wall Street Journal, οι ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ θα επιτρέπουν από εδώ και στο εξής στους επιβάτες αεροπορικών εταιρειών να πραγματοποιούν κλήσεις κατά τη διάρκεια των πτήσεων.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από διάφορους αερομεταφορείς, αλλά και από την Ένωση Αεροσυνοδών, η οποία την αποκάλεσε ως «απερίσκεπτη».

Από την πλευρά της, η Natasha Geiling από το περιοδικό Smithsonian δημοσίευσε ένα άρθρο με τους λόγους που δεν πρέπει να γίνει πραγματικότητα αυτή η ιδέα: «Τα καθίσματα έχουν συρρικνωθεί, ο χώρος για τα πόδια έχει εξαφανιστεί και ο θόρυβος στην οικονομική θέση είναι δεδομένος. Τώρα σκεφτείτε τον συνεπιβάτη που κάθεται δίπλα σας να μιλάει για μία ώρα στο τηλέφωνο».

Εάν τελικά αλλάξατε γνώμη και σας συμβεί το παραπάνω περιστατικό, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να φορέσετε μία μάσκα ματιών και να πάρετε έναν υπνάκο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ FORTUNEGREECE.COM

Γιατί το Facebook και το LinkedIn απειλούν τα Μέσα Ενημέρωσης
Επιστημονικά επιτεύγματα και ανακαλύψεις που σημάδεψαν το 2016
Νέα λίστα Fortune: Αυτές είναι οι εταιρίες με τις καλύτερες επιδόσεις στην Ελλάδα
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Fortunegreece

ADVERTISING

SHARE: