Το Pornhub θέλει να σώσει το Vine και να το κάνει στιγμιαίο πορνό

Το Pornhub θέλει να σώσει το Vine και να το κάνει στιγμιαίο πορνό

Η εταιρεία του Pornhub προτίθεται να αγοράσει το Vine μαζί με όλους τους εργαζόμενους του μετά την ανακοίνωση "λουκέτου"

Το site ερωτικού περιεχομένου για ενήλικες, Pornhub, προτίθεται να αγοράσει την microvideo πλατφόρμα του Vine, το οποίο όπως ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες, οδεύει προς κλείσιμο.

Πριν μια βδομάδα το Twitter ανακοίνωσε πως θα βάλει τέλος στο Vine, τέσσερα χρόνια μετά την εμφάνιση του. Οι άνθρωποι του Twitter θεώρησαν πως το Instagram και το Snapchat υπερνίκησαν τα σύντομα βίντεο που προσέφερε η εφαρμογή, και ως εκ τούτου, δεν έχει νόημα η διαιώνιση της.

Η “μαμά” εταιρεία του Twitter είχε εξαγοράσει την start up για 30 εκατομμύρια δολάρια το 2012 και με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να ενσωματώσει βίντεο στο περιεχόμενο της.

Τώρα ο ιθύνων νους του Pornhub, Corey Price, απέστειλε γράμμα στον CEO του Twitter, Jack Dorsey, με το οποίο επισημοποιεί την πρόθεση της εταιρείας του να “διασώσει” την εφαρμογή αγοράζοντας την, μαζί με τους ανθρώπους που δούλευαν για αυτή.

“Σκεφτήκαμε ότι αφού το Twitter κλείνει το Vine και θα απολύσει αρκετό κόσμο, εσείς και οι μέτοχοι σας, θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από μια εισροή μετρητών από την πώληση του Vine. Θέλουμε να διασώσουμε κλασικά βίντεο του Vine σαν εκείνα των ‘ Damn Daniel,’ ‘Awkward Puppets’ και πολλά ακόμη. Το Vine μπορεί να αποκτήσει και NSFW περιεχόμενο (για ενήλικες και όχι για εργασιακούς χώρους) και να προσφέρει πορνό έξι δευτερολέπτων. Έξι δευτερόλεπτα αρκούν και με το παραπάνω για να ικανοποιηθείς”, αναφέρει ο Price.

Μάλιστα ο  Corey Price επισημαίνει στην επιστολή ότι το Vine και το Pornhub έχουν πολλές ομοιότητες. Αναμένεται συνάντηση των ανθρώπων των δύο εταιρειών για να έχουμε και τις τελικές εξελίξεις ως προς την ενδεχόμενη εξαγορά, που θα θέσει νέα δεδομένα στον χώρο της παραγωγής και διάθεσης ερωτικών βίντεο.

Σημειώνεται πως η διοίκηση του Twitter αποφάσισε να κάνει περικοπές, κάτι που σημαίνει πως 300 άτομα συνολικά, κινδυνεύουν να χάσουν τις θέσεις εργασίας τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα