74χρονη από την Πέλλα πόζαρε στον εγγονό της και κατέληξε στη Vogue

74χρονη από την Πέλλα πόζαρε στον εγγονό της και κατέληξε στη Vogue

Η ομορφιά δεν έχει ηλικία, όπως αποδεικνύει μια 74χρονη γιαγιά από την Κρύα Βρύση Πέλλας, η οποία πόζαρε για την ηλεκτρονική έκδοση της ιταλικής Vogue

Υπάρχουν αμέτρητα μοντέλα που θα ήταν πανευτυχή αν κατάφερναν να εξασφαλίσουν ένα εξώφυλλο σε διάσημο περιοδικό μόδας.

Μια 74χρονη από την Πέλλα ωστόσο δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα συγκέντρωνε όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, όταν πήρε την απόφαση να ποζάρει για μια εργασία του εγγονού της, που σπουδάζει σε Σχολή Φωτογραφίας στη Θεσσαλονίκη.

Η Ελένη Χριστάκη από την Κρύα Βρύση Πέλλας δέχθηκε, χωρίς δεύτερη σκέψη, να δοκιμαστεί στον ρόλο του μοντέλου.

Ο εγγονός της στη συνέχεια έστειλε τις φωτογραφίες στην ηλεκτρονική έκδοση της ιταλικής Vogue. Αυτές δημοσιεύθηκαν, έγιναν viral και η γιαγιά Ελένη μέσα από το διαδίκτυο στέλνει το μήνυμα «Beauty has no age» (Η ομορφιά δεν έχει ηλικία).

 

Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή: Τον περασμένο Οκτώβριο, ο 30χρονος Χριστόφορος Καρβουνίδης έκανε ένα project με θέμα την οικογένειά του για τη Σχολή του. Η εργασία του βαθμολογήθηκε με άριστα, οι φωτογραφίες συμπεριελήφθησαν στο portfolio του και αργότερα αποφάσισε να τις στείλει στην ηλεκτρονική έκδοση της ιταλικής Vogue και τη στήλη PhotoVogue.

«Δέχθηκα να φωτογραφηθώ, το έκανα με όλη μου τη χαρά. Χαίρομαι πολύ που βαθμολογήθηκε με άριστα η εργασία του. Χαίρομαι που ακούστηκε το όνομά του, που είδαν όλοι τη δουλειά του» δήλωσε η Ελένη Χριστάκη.

H74χρονη δεν σταματά να δέχεται συγχαρητήρια από τις φίλες της και όλους τους κατοίκους της κωμόπολης της Πέλλας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής» ο Χριστόφορος Καρβουνίδης έστειλε τέσσερις φωτογραφίες της γιαγιάς του, από τις οποίες δημοσιεύθηκαν δύο, στη μία είναι ντυμένη στα μαύρα και κοιτάζει στον φακό, μόνο με το φως που μπαίνει από τις γρίλιες και τρεις όπου φορά ένα απλό φανελάκι.

Η γιαγιά Ελένη τόνισε ότι δεν ήταν δύσκολη η διαδικασία της φωτογράφησης, ότι δεν χρειάστηκε πολλές οδηγίες και ότι από μόνη της επέλεξε πως θα αντικρίσει τον φακό.

«Μου άρεσαν οι φωτογραφίες. Τις είδα στην εφημερίδα» ανέφερε η γιαγιά Ελένη σημειώνοντας ότι εντυπωσιάστηκε από το ταλέντο του εγγονού της.

Στη στήλη PhotoVogue, του Vogue Italia στέλνουν φωτογραφίες επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι, αλλά και άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο που αγαπούν τη φωτογραφία. Μία επιτροπή επιλέγει τις καλύτερες, οι οποίες δημοσιεύονται στην ηλεκτρονική έκδοση του Vogue It, στην ειδική κατηγορία PhotoVogue.

«Εύχομαι να έχει την υγεία του και να γίνει επιτυχημένος φωτογράφος», αναφέρει στο Πρακτορείο η Ελένη Χριστάκη για τον εγγονό της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα