Αγόρασε ένα γαριδάκι για 99.900 δολάρια, επειδή έμοιαζε στο γορίλα Χαράμπε

Αγόρασε ένα γαριδάκι για 99.900 δολάρια, επειδή έμοιαζε στο γορίλα Χαράμπε

Η επική αντίδραση του Jimmy Kimmel στον περιβόητο άνδρα που φαίνεται πως δαπάνησε 100.000 δολάρια για να αγοράσει ένα και μόνο γαριδάκι

Την περασμένη εβδομάδα διέρρευσε η είδηση πως άνδρας έβαλε σε δημοπρασία στο e-bay ένα γαριδάκι και κατάφερε να πάρει "χτύπημα" 99.900 δολαρίων γι' αυτό. Βλέπετε, το γαριδάκι αυτό δεν ήταν όποιο κι όποιο. Είχε σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του το σχήμα του γορίλα Χαράμπε, ο οποίος και σκοτώθηκε σε ζωολογικό κήπο τον περασμένο Μάιο. Η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου και κέντρισε την προσοχή του Jimmy Kimmel που δεν άφησε το περιστατικό ασχολίαστο.

"100.000 δολάρια είναι πολλά για ένα γαριδάκι" σημείωσε ο παρουσιαστής από την εκπομπή του και ανακοίνωσε στους τηλεθεατές του πως συνάντησε τον ιδιόρρυθμο συλλέκτη για να δει από κοντά το πιο πολύτιμο γαριδάκι στον κόσμο. Αν και όλο το "ρεπορτάζ" ήταν απλώς ένα καλοστημένο σκετσάκι, η αντίδραση του παρουσιαστή συνοψίζει την πρώτη σκέψη όλων μας στο άκουσμα της είδησης.

Δείτε το βίντεο:

Ο πραγματικός συλλέκτης "junk food" δεν έχει ακόμη δώσει σημεία ζωής και σύμφωνα με το TMZ, ο τετραπέρατος και "πειραγμένος" άνδρας που έβγαλε το γαριδάκι σε δημοπρασία αναμένει ακόμη το αντίτιμο. Όπως αναφέρει ο Chris, η e-bay αναζητά τον άνθρωπο που έκανε το υψηλότερο ποντάρισμα και αν εκείνος δεν εμφανιστεί, τότε θα προχωρήσει στον αμέσως επόμενο πλειοδότη. Όπως εξηγεί ο Αμερικανός υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι με ποσά άνω των 90.000 δολαρίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Οργή για τη θανάτωση γορίλα όταν 4χρονος έπεσε στο κλουβί του

ADVERTISING

SHARE: