Ανησυχούσε τόσο για την τσάντα της που μπήκε μαζί της στο μηχάνημα με ακτίνες Χ

Άφωνοι οι υπάλληλοι είδαν ξαφνικά μια γυναικεία σιλουέτα να φαίνεται στην οθόνη, "αγκαλιά" με τις αποσκευές της

Για την τύχη της τσάντας της ενώ αυτή περνούσε από έλεγχο στο μηχάνημα με τις ακτίνες Χ, ανησυχούσε μια γυναίκα στην Κίνα. Μάλιστα ο φόβος της μήπως την κλέψουν ήταν τόσο μεγάλος, ώστε μπήκε και αυτή στο μηχάνημα, με αποτέλεσμα το εν λόγω βίντεο να γίνει το νέο μεγάλο hit του διαδικτύου.

Το περίεργο αυτό περιστατικό εκτυλίχθηκε στον σιδηροδρομικό σταθμό του Ντονγκουάν, στη νότια Κίνα την Κυριακή, ημέρα που στην χώρα ήταν σε εξέλιξη οι εορτασμοί για το Σεληνιακό Νέο Έτος. Στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα να ανεβαίνει στον ιμάντα, που μεταφέρει τις αποσκευές για να περάσουν από το μηχάνημα με τις ακτίνες Χ και αφού ελέγχει ότι όλα είναι εντάξει, να κατεβαίνει, έχοντας ωστόσο υποβληθεί και η ίδια στην εν λόγω διαδικασία.

Όσον αφορά το προσωπικού του σταθμού, έμεινε άφωνο όταν είδε στην οθόνη την σιλουέτα μιας γυναίκας, η οποία δεν μπορεί να αποχωριστεί τις τσάντες της.

Άγνωστο παραμένει γιατί η γυναίκα ανησυχούσε τόσο για την τσάντα της. Πολλοί, ωστόσο, Κινέζοι μεταφέρουν μεγάλα χρηματικά ποσά όταν ταξιδεύουν για την κινέζικη Πρωτοχρονιά, στις 16 Φεβρουαρίου. Να σημειωθεί ότι οι ακτινοβολία που εκπέμπεται από τα σκάνερ μπορεί να είναι επιβλαβής για τον ανθρώπινο οργανισμό.

ADVERTISING

SHARE: