Απίστευτα πλάνα: Κάνει snowboard στα σοκάκια της Σκοπέλου

Απίστευτα πλάνα: Κάνει snowboard στα σοκάκια της Σκοπέλου

Πάγωσε η Σκόπελος. Συνεχής χιονόπτωση και πρωτόγνωρες εικόνες. Δείτε έναν άνδρα να κάνει snowboard στα καλυμμένα από το χιόνι, σοκάκια (Vid)

Η σφοδρή χιονόπτωση που έχει πλήξει τις τελευταίες ημέρες τη Σκόπελο, είχε ως αποτέλεσμα να καλυφθεί ολόκληρο το νησί με χιόνι. Φωτογραφίες και βίντεο από το νησί κάνουν τον γύρο όλης της Ελλάδας.

Σε ένα από τα βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα από το τοπικό site skopelos-news, ένας άνδρας απεικονίζεται να κάνει snowboard στα σοκάκια:

Στο νησί δεν λείπουν και τα προβλήματα, καθώς έχουν κλείσει δρόμοι, ενώ πολλά σημεία ακόμα παραμένουν χωρίς ηλεκτροδότηση.

Απίστευτα πλάνα: Κάνει snowboard στα σοκάκια της Σκοπέλου

Χθες, με το οχηματαγωγό "Πρωτεύς", που υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες προσέγγισε την Σκόπελο, εστάλη γκρέιντερ από τον Βόλο για να βοηθήσει στην διάνοιξη του κεντρικού άξονα του νησιού, από την Χώρα Σκοπέλου μέχρι και την Γλώσσα, αφού ο δρόμος παραμένει κλειστός από το Σάββατο.

Η διάνοιξη των δρόμων στην Σκόπελο είναι σχεδόν αδύνατη μέσα στην Χώρα, λόγω των πολλών σκαλοπατιών και της στενότητας στα σοκάκια και ζητήθηκε η συμβολή των κατοίκων στον καθαρισμό.

Απίστευτα πλάνα: Κάνει snowboard στα σοκάκια της Σκοπέλου

Πρωτόγνωρες εικόνες καταγράφονται και στην Αλόννησο.

Χιόνι που σκέπασε τα πάντα και έχει παραλύσει την καθημερινότητα στο νησί και κάνει εξαιρετικά δύσκολη τη ζωή στους κατοίκους.

Στα προβλήματα του νησιού το μεγαλύτερο είναι η διακοπή της ηλεκτροδότησης λόγω βλαβών, από το περασμένο Σάββατο, με αποτέλεσμα να παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα οι περιοχές Βότση, Ρουσούμ Γιαλός, Στενή Βάλλα και η Παλιά Αλόννησος. Οι διακοπές ρεύματος είναι συνεχείς ακόμα και στα σημεία που ηλεκτροδοτούνται.

Χθες επαναλειτούργησαν και οι τηλεφωνικές συνδέσεις και ανεφοδιάστηκε το νησί, με την προσέγγιση του οχηματαγωγού "Πρωτεύς".

Ο δήμαρχος Αλοννήσου, Πέτρος Βαφίνης, ζήτησε την συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, αλλά στο νησί δεν απεστάλησαν εκχιονιστικά από τον Βόλο.

Η ανησυχία είναι έκδηλη στους φορείς και στους κατοίκους της Αλοννήσου, λόγω της νέας κακοκαιρίας με σφοδρή χιονόπτωση, όπως προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία, που εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.

Δείτε αναλυτική πρόγνωση του καιρού στο deltiokairou.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δείτε τους δρόμους όλης της Επικράτειας που έχει διακοπεί η κυκλοφορία και χρειάζονται αντιολισθητικές

Χιόνια παγετός και ακραίες θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα

ADVERTISING

SHARE: