Απίστευτο: Μεταμφιεσμένος Deadpool έδειρε άνδρα που τον είπε “νέγρο”

Απίστευτο: Μεταμφιεσμένος Deadpool έδειρε άνδρα που τον είπε “νέγρο”
Ξυλοδαρμός άνδρα από... σωσία του Deadpool

Το περιστατικό έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών, που παρακολουθούσαν έντρομα τον αγαπημένο τους σούπερ - ήρωα να βιαιοπραγεί κατά ενός ηλικιωμένου άνδρα - Τι υποστηρίζει ο ίδιος για το ατυχές συμβάν

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι περαστικοί στο Κερνς της Αυστραλίας, όταν αντίκρισαν τον… Deadpool να ξυλοφορτώνει έναν ηλικιωμένο άνδρα σε στάση λεωφορείου, ενώ τη σκηνή παρακολουθούσαν εκείνη την ώρα δεκάδες μικρά παιδιά.

Ο αντισυμβατικός σούπερ – ήρωας της Marvel, που αυτή την περίοδο “σπάει ταμεία” με τη δεύτερη ταινία του στα σινεμά, είναι γνωστό ότι αγαπά τη βία, τόσο λεκτική όσο και σωματική. Αλλά να δέρνει έναν πολίτη στην μέση του δρόμου;

“Δράστης” του καυγά ήταν ο επονομαζόμενος “Deadpoool του Κερνς”, κατά κόσμον Τζέικ Μπίνγκχαμ, ένας αμφιλεγόμενος άνδρας που συνηθίζει να κυκλοφορεί ντυμένος με την στολή του διάσημου μεταλλαγμένου ήρωα, κερδίζοντας πολλά “likes” στα social media.

Η δημοσιοποίηση του βίντεο που τράβηξε ένας περαστικός, τον ανάγκασε να απολογηθεί για την πράξη του. Όπως υποστήριξε ο “δράστης”, είχε προηγούμενα με τον άνδρα, γιατί τον αποκάλεσε “νέγρο” και του είπε “να τσακιστείς να φύγεις από τη χώρα μου”.

Σημειώνεται ότι ο “αληθινός” Deadpoool πρόσφατα βρέθηκε αντιμέτωπος με πρόστιμο από το δικαστήριο, καθώς κυκλοφορεί δημοσίως με ένα… κινητό οπλοστάσιο, μιμούμενος τον σούπερ – ήρωα.

Πάντως, η μίμησή του, μάλλον δεν γίνεται αντιληπτή από όλους, αφού στο βίντεο ακούγεται κάποιος να λέει “φαίνεται πως κερδίζει ο… Power Ranger”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα