Αυτή είναι η πιο υπερβολική, κιτς και ροζ πρόταση γάμου που είδες ποτέ

Αυτή είναι η πιο υπερβολική, κιτς και ροζ πρόταση γάμου που είδες ποτέ
Μία εντελώς... αυθόρμητη πρόταση γάμου

Το πανάκριβο μονόπετρο δεν ήταν αρκετό. Για να πει σίγουρα το "ναι" η νύφη, "επιστρατεύτηκαν" ακόμη ένα ελικόπτερο, ένα πολυτελές αυτοκίνητο, ένα τηλεοπτικό συνεργείο και ένα... ολόκληρο γήπεδο.

Ο Josef Racich είναι πλούσιος, πετυχημένος, νέος και όμορφος. Για κάποιον λόγο όμως θεώρησε ότι τα παραπάνω ίσως να μην είναι αρκετά για να πείσει την “καλή” του να τον παντρευτεί. Και έτσι διοργάνωσε μια πρόταση γάμου – υπερπαραγωγή, που φυσικά εννοείται ότι ανέβασε στα social media, ώστε να είναι σίγουρος ότι η πανέμορφη Mimi θα απαντήσει “I do”…

Ο Josef είναι ένας από τους πιο πετυχημένους personal trainer στη Νέα Ζηλανδία – που μάλιστα παραδίδει και μαθήματα… online – και στο πρόσωπο της Maryam Matti με την οποία έχει σχέση εδώ και τρία χρόνια, βρήκε τη γυναίκα που θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του.

Η πρόταση γάμου όμως θα έπρεπε να της μείνει αξέχαστη, όπως επίσης και στους αμέτρητους διαδικτυακούς “φίλους” του. Το σίγουρο είναι ότι ο νεαρός Νεοζηλανδός δεν λυπήθηκε ούτε τον κόπο, ούτε τα χρήματα. Και η συνταγή που ακολούθησε είχε όλα τα συστατικά επιτυχίας: Χολιγουντιανού επιπέδου τηλεοπτική κάλυψη, ένα πανάκριβο δαχτυλίδι αντίκα, ένα… ροζ Range Rover αξίας 100.000. Η πρόταση γάμου έλαβε χώρα μέσα σε ένα γήπεδο που ο μέλλων γαμπρός είναι νοικιάσει ειδικά για την περίσταση και αφού προσγειώθηκε εκεί με ελικόπτερο μαζί με την αγαπημένη του… Τα λόγια είναι περιττά και οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Το δώρο της νύφης

Το μονόπετρο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα