Χαμός στο Twitter για τις ασυναρτησίες Σώρρα: Μηνύσεις, σφαλιάρες, φορτώματα

Χαμός στο Twitter για τις ασυναρτησίες Σώρρα: Μηνύσεις, σφαλιάρες, φορτώματα

Ο Αρτέμης Σώρρας δέχθηκε ερωτήσεις σχετικά με όσα ισχυρίζεται για τα 600 δισ. ευρώ με τα οποία θα "ξεχρεώσει" η Ελλάδα. Ωστόσο, αντί για απαντήσεις μοίρασε μηνύσεις και απειλές για χαστούκια (Vid)

“Η διαφήμιση που έχετε κάνει σε μένα είναι ότι είμαι ένας μεγάλος απατεώνας. Ό,τι και να πω θα πείτε ότι είναι ψέματα. Έχω ένα συγκεκριμένο έργο… Είμαι πολύ μυστήριο και περίεργο παιδί”. Έτσι αυτοσυστήθηκε ο Αρτέμης Σώρρας που παραχώρησε συνέντευξη στον Alpha, χωρίς ωστόσο στη συνέχεια να δίνει πειστικές απαντήσεις για τα 600 δις που ισχυρίζεται πως έχει, για την οργάνωση του και για τις διαστημικές του καταβολές.

Σε ερώτηση του Αντώνη Σρόιτερ αρνήθηκε να μιλήσει για τον τόπο καταγωγής του και για τα παιδικά του χρόνια, ενώ κάθε φορά που δεχόταν μια “δύσκολη” ερώτηση αντιδρούσε με επιθετικότητα, απειλώντας με μηνύσεις και… χαστούκια. “Δεν αγαπάω τίποτα. Δεν υπάρχει αγάπη. Η αγάπη είναι αντικείμενο. Έπρεπε να με πληρώσουν για να παώ μικρός στην εκκλησία. Όταν μου έδιναν χρήματα, τότε πήγαινα” είπε για τη σχέση του με την Εκκλησία.

Όπως ανέφερε ο Α. Σρόιτερ, παρότι ο ίδιος δηλώνει πολέμιος της Ορθοδοξίας, η οικογένεια του έχει χτίσει ένα ναό στον τόπο καταγωγής τους στη Αχαία και ένα μεγάλο σπίτι στην Πάτρα, ενώ ο ίδιος έχει παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο και βάφτισε τα παιδιά του σε εκκλησία. Η απάντηση στη συγκεκριμένη αντίφαση ήταν ότι “πρόκειται για ένα κοινωνικό γίγνεσθαι. Δεν σήμαινε τίποτα για μένα ο τρόπος με τα όποια τελέστηκαν τα μυστήρια”.

Αναφερόμενος στο περιβόητο βίντεο με τον συνεργάτη του ο οποίος ανέφερε την πηγή προέλευσης των χρημάτων του και την εξωγήινη υφή τους, ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας επεσήμανε “το βίντεο που αναφέρεστε είναι ψέμα. Όποιος ζει πάνω στη γη είναι εξωγήινος, όποιος ζει μέσα στη γη είναι εσωγήινος. Είχα συμβόλαιο με την αμερικανική κυβέρνηση όσο ήταν ο Ομπάμα. Αυτά που λέγονται ότι πούλησα τεχνολογία στον Ομπάμα όμως είναι ξεφτιλισμένες γελοιότητες”.

Στη συνέχεια ο Αντώνης Σρόιτερ αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Αρτέμη Σώρρα να μην έχει κάνει φορολογική δήλωση τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ ταυτόχρονα εμφανίζεται να χρωστά στο ελληνικό δημόσιο 12.000 ευρώ. Ο Αρτέμης Σώρρας, άρχισε να εκνευρίζεται περισσότερο και να μιλά με έντονη επιθετικότητα στο δημοσιογράφο του Alpha. “Πού το ξέρεις εσυ; Ολα αυτά είναι γελοιότητες και προέρχονται από εγκάθετους. Φέρε μου το χαρτί. Δεν ισχύει ότι χρωστάω χρήματα”.

“Ούτε θα μάθετε πόσα δηλώνω ούτε τίποτα. Δεν απαντάω σε εγκάθετους γελοίους χωρίς αποδείξεις”, απάντησε όταν ο δημοσιογράφος του έδειξε την φορολογική του δήλωση. Η απάντηση του κου Σώρρα ήταν υβριστική και οργισμένη: “όποιος έβγαλε αυτό το χαρτί είναι εγκάθετος και έχει προβλήματα ψυχολογικά και προβλήματα στην οικογένειά του. Έχει και πρόβλημα φύλου επίσης, δεν ξέρει τι είναι”. Ενώ η μήνυση ως απειλή ήρθε στην επόμενη ατάκα: “Αν εσύ είσαι αυτός που λέει αυτά τα πράγματα για την δήλωση μου θα σου κάνω μήνυση. Εσένα προσωπικά”.

“Τον Σώρρα δεν μπορείς να τον ακυρώσεις. Ότι και να με ρωτάτε δεν ακυρώνεται. Δεσμεύομαι στην κάμερα πως επειδή είπες ότι είναι συνεταίρος μου αυτός που λέει ότι του χρωστάω λεφτά θα σου κάνω μήνυση”.

Για την υπόθεση της δολοφονία της παιδοψυχιάτρου ο αρχηγός της Ελλήνων Συνέλευσις συνέχισε στο ίδιο επιθετικό μοτίβο: “εάν λες ότι ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου μίλησε με έμενα θα φας και άλλη μήνυση”. Στην απόκριση του δημοσιογράφου πως “θα φύγω φορτωμένος σήμερα” η απάντηση του Αρτέμη Σώρρα ήταν η εξής: “Θα έχεις φορτώματα μικρέ και γέλα όσο θες”.

Και για τα 600 δις είπε: “Κάνε ό,τι θες. Δεν μπορείς να ακυρώσεις ούτε τις μετοχές της Ανατολής, ούτε τα 600 δισ, ούτε τα 2,3 τρις Δεν μπορείτε ρε ζωντόβολα να ακυρώσετε λογαριασμούς και συμβόλαια λέγοντας για παλιές μου γκόμενες κι αν έδωσα χαστούκι σε κάποιον. Τα 600 δις είναι στην διάθεση της Ελληνικής Δημοκρατίας”. Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα δώσει χρήματα και στον ίδιο, ο Α. Σώρρας του είπε: “εάν πάμε στο ατομικό κομμάτι χαστούκια θα σου δώσω. Κλωτσιές επίσης. Να πας να τα βρεις αυτά που θες για την πάρτη σου. Ότι κάνω θα είναι συλλογικό και όχι ατομικό. Είναι μία διαθήκη αυτά τα λεφτά. Αλλά γιατί δεν πάτε να τα πάρετε;”.

Οι καλύτερες αντιδράσεις στο Twitter:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα