Δεν θα πιστεύετε πως την έβγαλαν στο διαβατήριο

Carlos Arredondo, whose son Alex Arredondo died in Iraq in 2004, holds an American flag and his U.S. passport after he spoke at an Act Now to Stop War and End Racism (A.N.S.W.E.R.) Coalition news conference, Wednesday, Sept. 12, 2007, at the National Press Club  in Washington.  (AP Photo/Gerald Herbert)
Carlos Arredondo, whose son Alex Arredondo died in Iraq in 2004, holds an American flag and his U.S. passport after he spoke at an Act Now to Stop War and End Racism (A.N.S.W.E.R.) Coalition news conference, Wednesday, Sept. 12, 2007, at the National Press Club in Washington. (AP Photo/Gerald Herbert) ASSOCIATED PRESS

Τρολάρισμα χωρίς τέλος έχει πέσει στο διαδίκτυο με τη φωτογραφία διαβατηρίου μιας γυναίκας από την Αμερική. Δεν φαντάζεστε πως την έβγαλαν

Μπορεί στην Ευρώπη το διαβατήριο να είναι σοβαρή υπόθεση (όποιος έχει βγάλει πρόσφατα ξέρει πως δεν σε αφήνουν να χαμογελάς, δεν σε αφήνουν να αναπνέεις κτλ) ωστόσο στις ΗΠΑ συμβαίνουν και αυτά που θα δείτε παρακάτω. Άνδρας ανέβασε στο Reddit φωτογραφία της συζύγου του, η οποία θέλησε να εκδώσει διαβατήριο. Η γυναίκα προσκόμισε την απαραίτητη φωτογραφία, αλλά το αποτέλεσμα πάνω στο ταξιδιωτικό έγγραφο ήταν πολύ διαφορετικό από αυτό που θα περίμενε κανείς.

Δεν θα πιστεύετε πως την έβγαλαν στο διαβατήριο

Όπως καταλαβαίνετε τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία έρχονταν με ρυθμούς πολυβόλου.

Η Ρις, όπως είναι το όνομα της κατόχου του διαβατηρίου αιφνιδιάστηκε από την παραμορφωμένη εικόνα στην πρώτη σελίδα. Όταν αποφάσισε να δείξει το αποτέλεσμα του "photoshop" στον σύντροφό της εκείνος δεν μπορούσε να αντισταθεί στον πειρασμό να αναρτήσει το υπέροχο θέαμα στο διαδίκτυο.

Όλα τα ωραία όμως κρατάνε λίγο και έτσι το εξωγήινο διαβατήριο της Ρις δεν μπορούσε να παραμείνει για πολύ στα χέρια της και σε ισχύ. Οι αρχές το αντικατέστησαν με ένα άλλο το οποίο δεν είχε παραμορφωμένη την εικόνα της. Παρόλα αυτά, οι υπεύθυνοι της επέτρεψαν να κρατήσει το μοναδικό διαβατήριο ως ενθύμιο.

Εμάς πάντως το αποτέλεσμα μας θύμισε παλιά καλτ, εξωγήινη σειρά. Αθάνατο Babylion 5.

Ή αλλιώς, επικό κινούμενο σχέδιο με Pinky και... Brain!!!

AP Photo/Gerald Herbert

ADVERTISING

SHARE: