Διάσημοι και απλοί πολίτες περιγράφουν τη δική τους ξεχωριστή στιγμή από την προεδρία Ομπάμα

Διάσημοι και απλοί πολίτες περιγράφουν τη δική τους ξεχωριστή στιγμή από την προεδρία Ομπάμα

Ένα αφιερωματικό βίντεο του Λευκού Οίκου στον απερχόμενο ηγέτη των ΗΠΑ προκαλεί συγκίνηση για την αποχώρηση του Μπαράκ Ομπάμα από την προεδρία και ανησυχία για το μέλλον (Vid)

Τη δική τους ξεχωριστή στιγμή από τα οκτώ χρόνια της προεδρίας του Μπαράκ Ομπάμα κλήθηκαν να επιλέξουν διάσημοι και απλοί πολίτες που είχαν την ευκαιρία να τον συναντήσουν και να συναναστραφούν μαζί του, έστω και για λίγα λεπτά.

"Τα τελευταία οκτώ χρόνια έχουμε βιώσει ιστορικές στιγμές, που αποδεικνύουν πως ναι, μπορούμε να σημειώσουμε πρόοδο. Ποια είναι η στιγμή που σε έκανε να πεις 'Ναι, μπορούμε", αυτή είναι η φράση που ακούγεται στην αρχή του αποχαιρετιστήριου βίντεο προς τιμήν του απερχόμενου πλανητάρχη από τον Λευκό Οίκο.

Έτσι, οι Tom Hanks, Leonardo di Caprio, John Legend, Samuel Jackson, Ellen DeGeneres, Michael Jordan, Kobe Bryant αλλά και απλοί πολίτες που είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον Μπαράκ Ομπάμα ή να επικοινωνήσουν μαζί του περιγράφουν τις στιγμές που ξεχώρισαν από τα 8 χρόνια της παραμονής του πρώτου μαύρου προέδρου στον Λευκό Οίκο.

ΠΗΓΗ: MEDIUM

ADVERTISING

SHARE: