Δύο διαφορετικοί κόσμοι: Πόσο διαφέρει το φαγητό στην οικονομική και τη business class σε 20 αεροπορικές εταιρίες

default image

Από τη χρυσή εποχή της Ολυμπιακής και των κοσμοπολίτικων ταξιδίων έχουν περάσει πολλές δεκαετίες, ώστε το μέσο να χρησιμοποιείται πιο πολύ ως μαζικό μέσο μεταφοράς, παρά ως πολυτέλεια. Κι όμως, στο γεύμα φαίνεται η "ταξική διαφορά" των επιβατών (pics)

Από την εποχή των ’60s που τα ταξίδια με αεροπλάνο έμοιαζαν κομμάτι μιας κοσμοπολίτικης ζωής έχει τρέξει πολύ νερό στο μύλο των αερομεταφορών. Οι εταιρίες συναγωνίζονται ώστε να προσφέρουν οικονομικά εισιτήρια, πολλές φορές βέβαια μειώνοντας τις παροχές, αποδεικνύοντας πως το αεροπλάνο στον 21 αιώνα, είναι πλέον ένα κοινό μέσο μαζικής μεταφοράς, όπως όλα τα άλλα. ή μήπως όχι; Ανακαλύψαμε τα γεύματα που σερβίρουν 20 διαφορετικές αεροπορικές εταιρίες, μεταξύ των οποίων και η Aegean στους επιβάτες της οικονομικής θέσης και τα αντιπαραβάλουμε με τα λουκούλεια και πολυτελή γεύματα που ακόμη προσφέρονται στην business class.

Πέραν του προφανούς, πως το σερβίρισμα στη διακεκριμένη θέση είναι παρόμοιο με εκείνο ενός πολυτελούς εστιατορίου, παρατηρήσαμε τεράστιες διαφορές και στο περιεχόμενο. Δείτε και μόνοι σας.

Πηγή: boredpanda

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα