Έγινε “της Αγγλίας”: Άγριο ξύλο σε παμπ μετά την πρόκριση στο Μουντιάλ

Έγινε “της Αγγλίας”: Άγριο ξύλο σε παμπ μετά την πρόκριση στο Μουντιάλ
Άγριος καυγάς σε βρετανική παμπ video

Ξεπέρασαν τον εαυτό τους και την... κακή τους φήμη οι οπαδοί της Αγγλίας, κάνοντας "γης μαδιάμ" υπαίθρια παμπ στην οποία είχαν μαζευτεί για να παρακολουθήσουν τον αγώνα που εξασφάλισε στην εθνική τους ομάδα την πρόκριση στους "8".

Οι Άγγλοι παθιάζονται με το ποδόσφαιρο. Και πίνουν πολύ. Και δεν έχουν τη φήμη του πιο… ποιοτικού φίλαθλου στον πλανήτη. Αν συνδυάσετε όλα τα παραπάνω συστατικά μαζί, οι εικόνες ντροπής που ακολουθούν δεν προκαλούν καμία έκπληξη. Την ώρα που σε όλη τη χώρα είχαν ξεσπάσει έξαλλοι πανηγυρισμοί για την πρόκριση της Αγγλίας στην επόμενη φάση του Μουντιάλ, κάποιοι πιο θερμόαιμοι βρήκαν την ιδανική αφορμή για να παίξουν άγριο ξύλο.

ΟΙ σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε υπαίθρια παμπ στο Τσάτχαμ του Κεντ, η οποία χρέωνε έως και 60 ευρώ το τραπέζι για όσους ήθελαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Ο καυγάς ξέσπασε στη διάρκεια της διαδικασίας των πέναλτι με την Κολομβία, οπότε και τα νεύρα όλων ήταν “στο κόκκινο”. Ο λόγος παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστος…

Κάποια στιγμή στον καυγά ενεπλάκησαν πάνω από είκοσι άτομα, μεταξύ των οποίων και δύο γυναίκες οι οποίες… “πρωτοστάτησαν” στα επεισόδια, ρίχνοντας μπουνιές, ξύλο και βρισιές προς πάσα κατεύθυνση.

Την επόμενη του αγώνα και με την πρόκριση πλέον εξασφαλισμένη, τα σχόλια στα social media από τους ίδιους τους Βρετανούς ήταν κάθε άλλο παρά κολακευτικά…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα