Ελληνικό boyband βοηθά τους Δανούς να αποφύγουν τα εγκαύματα

Ελληνικό boyband βοηθά τους Δανούς να αποφύγουν τα εγκαύματα
Instagram / The Players

Βοήθησε κι εσύ ένα Δανό φέτος το καλοκαίρι να προστατευθεί από τον καυτό ελληνικό ήλιο. Το ελληνικό boyband "The Players" τους υπόσχεται ότι θα είμαστε όλοι στο πλευρό τους για να τους βοηθήσουμε.

Οι Δανοί τουρίστες χρειάζονται βοήθεια για να προσέχουν πιο καλά τον εαυτό τους στον ήλιο όταν επισκέπτονται την Ελλάδα. Αυτό ήταν το μήνυμα της καμπάνιας Help a Dane (Βοηθήστε ένα Δανό) που εγκαινιάστηκε πέρυσι.

Φέτος το ελληνικό boyband The Players μπαίνει στον αγώνα με μια καινούργια επιτυχία που έχει σκοπό να επιστρατεύσει τον ελληνικό λαό στο να βοηθούν τους Δανούς τουρίστες ώστε να αποφεύγουν τα ηλιακά εγκαύματα.

Με το τραγούδι ”Οι 3 σωματοφύλακες” το συγκρότημα The Players παροτρύνουν τους συμπατριώτες τους να βοηθούν τους Δανούς ώστε να προσέχουν τον εαυτό τους όταν εκτίθενται στον ήλιο.

Στο βίντεο, τα τρία αγόρια του γκρουπ σώζουν τους Δανούς τουρίστες από τον καυτό ήλιο. Οι δημιουργοί του βίντεο ευελπιστούν ότι οι τρεις γοητευτικοί ήρωες σίγουρα θα ραγίσουν καρδιές όταν το τραγούδι φτάσει στις πίστες τόσο στη Δανία όσο και στην Ελλάδα.

Το μουσικό βίντεο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Δανικό Ίδρυμα για την Καταπολέμηση του Καρκίνου και το Ίδρυμα Trygfonden και αποτελεί το ένα από πέντε μουσικά βίντεο της φετινής καμπάνιας, μαζί με αυτά της Ισπανίας, της Ταϋλάνδης, της Γαλλίας και της Ιταλίας.

Πίσω από τις μουσικές νότες υπάρχει σοβαρό υπόβαθρο. Κάθε χρόνο εκδηλώνονται περ. 2.250 καινούργια κρούσματα κακοήθους μελανώματος στη Δανία με τη χώρα να κατέχει παγκοσμίως την πέμπτη θέση. Το 90% των κρουσμάτων μπορούν να αποφευχθούν με μια σωστή συμπεριφορά στον ήλιο – ειδικά όταν οι Δανοί ταξιδεύουν στο Νότο όπου πολλοί ξεχνούν να βάζουν αρκετό αντηλιακό μέσα στον ωραίο αλλά και καυτό ήλιο της Ελλάδας.

Πέρυσι το καλοκαίρι η καμπάνια Βοηθήστε ένα Δανό κατάφερε να δημιουργήσει ένα διεθνές κίνημα. Περισσότεροι από 12.000 ντόπιοι στους τουριστικούς προορισμούς που προτιμούν οι Δανοί γράφτηκαν εθελοντές στο κίνημα για να βοηθήσουν Δανούς φίλους τους να προστατεύονται από τον ήλιο.

Ανάμεσα στους εθελοντές και 5.755 Έλληνες. Οι υπεύθυνοι της καμπάνια απευθύνουν έκκληση στους Έλληνες, καθώς χρειάζονται περισσότερους πρεσβευτές της υπόθεσης του helpadane.com.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα