Έμεινε ολόγυμνη σε δάσος της Σιβηρίας για το καλό των ελάτων

Έμεινε ολόγυμνη σε δάσος της Σιβηρίας για το καλό των ελάτων

Η 21χρονη προκειμένου να μας πείσει να μην αγοράζουμε αληθινά έλατα τα Χριστούγεννα, πέταξε όλα τα ρούχα της

Έναν διαφορετικό τρόπο για να διαμαρτυρηθεί για την χωρίς όρια κοπή των ελάτων βρήκε μία κοπέλα στη Ρωσία. Πήγε σε ένα δάσος στη Σιβηρία, πέταξε όλα τα ρούχα της και φωτογραφήθηκε ολόγυμνη για να προστατέψει τα δέντρα…

“Δεν είναι απαραίτητο να κόψουμε δέντρα για να μπούμε σε εορταστική διάθεση”, έγραψε η 21χρονη Λιάνα Κλέφτσοβα στα social media, προσθέτοντας ότι είναι πολύ καλύτερα να διακοσμήσεις ένα δέντρο στο φυσικό του περιβάλλον. Έτσι της προέκυψε η ιδέα να φωτογραφηθεί γυμνή στο παγωμένο τοπίο.

Αρκετοί “πνεύμονες του πλανήτη” χάνονται από δασικές πυρκαγιές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, επεσήμανε, καλώντας μας να μην προσθέτουμε και τις απώλειες του χειμώνα. Στην αγορά υπάρχουν πολλά ψεύτικα δέντρα για να διαλέξετε, πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι αυτοί που επιθυμούν την φυσική ομορφιά, πρέπει να “φορέσουν” ό,τι και αυτή, δηλαδή τίποτα.

Η διαμαρτυρία αυτή έχει διχάσει την διαδικτυακή κοινότητα, με ορισμένους να την επικροτούν και άλλους να την κατηγορούν για αυτοπροβολή. Να σημειωθεί ότι η Κλέφτσοβα έχει αποκαλύψει και στο παρελθόν το σώμα της, διαμαρτυρόμενη, μεταξύ άλλων, για τις υψηλές τιμές της βενζίνης.

(Πηγή: Russia Today)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα