Ένας αληθινός Transformer: Δείτε αυτό το ρομπότ να μετατρέπεται σε αυτοκίνητο

Ένας αληθινός Transformer: Δείτε αυτό το ρομπότ να μετατρέπεται σε αυτοκίνητο
Το ρομπότ λίγο πριν μετατραπεί σε αυτοκίνητο Το ρομπότ λίγο πριν μετατραπεί σε αυτοκίνητο

Με τους Transformers να έχουν περάσει πια στο πάνθεον της cult και sci-fi μυθολογίας τις τελευταίες δεκαετίες, το πρώτο ρομπότ που μετατρέπεται σε αυτοκίνητο είναι πλέον γεγονός

Ακούγοντας και μόνο την είδηση ότι κατασκευάστηκε το πρώτο ρομπότ που μετατρέπεται σε αυτοκίνητο, το μυαλό μας πηγαίνει αυτόματα – και πολύ ορθά – σε μια νέα ιαπωνική “πατέντα”.

Μία ομάδα Ιαπώνων τεχνικών και επιστημόνων, εμπνευσμένη από τη δημοφιλή σειρά κινουμένων σχεδίων της δεκαετίας του ’80 “Transformers που τα τελευταία χρόνια αναβίωσε με επιτυχία σε μία σειρά ταινιών και το Χόλιγουντ, αποφάσισε να δημιουργήσει στην πραγματικότητα ένα ρομπότ που μετατρέπεται σε όχημα.

Το εγχείρημα της ιαπωνικής εταιρείας Brave Robotics στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και σύμφωνα με τους κατασκευαστές είναι η πρώτη φορά που καθίσταται εφικτή η μετατροπή μιας μηχανής σε ένα πλήρως λειτουργικό όχημα το οποίο είναι σε θέση να μεταφέρει ανθρώπους.

Προς το παρόν, οι κατασκευαστές ευελπιστούν το δημιούργημά τους να χρησιμοποιηθεί σε θεματικά πάρκα αναψυχής. Μέχρι να δούμε αν θα βρει εφαρμογή και στην καθημερινότητα, δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την εντυπωσιακή μετατροπή του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα