Επική συνέντευξη στο BBC: Ο ηρωικός ορειβάτης του Έβερεστ αποδείχθηκε ακαδημαϊκός

© BBC

Από γκάφα σε γκάφα πηγαίνει το βρετανικό BBC, που αυτή τη φορά μπέρδεψε έναν ορειβάτη που είχε σκαρφαλώσει στο Έβερεστ με ακαδημαϊκό, που θα ανέλυε αργότερα το "φαινόμενο Πούτιν" (Pics + Vid)

Γκάφα όλκης και πάλι από το BBC, που αυτή τη φορά δεν μετέδωσε κάποια είδηση για τον δήθεν θάνατο της βασίλισσας, αλλά κάλεσε έναν ακαδημαϊκό, ο οποίος θα ανέλυε το "φαινόμενο" Βλαντιμίρ Πούτιν, να μιλήσει για την ηρωική του πράξη να σώσει μια γυναίκα στο Έβερεστ. Όλα καλά μέχρι εδώ, ωστόσο το μόνο πρόβλημα ήταν ότι είχαν λάθος καλεσμένο.

© BBC/GEOFF ROBINSON PHOTOGRAPHY

Το μπέρδεμα, που δυστυχώς έγινε αντιληπτό με καθυστέρηση άφησε εκτεθειμένους τους παρουσιαστές, αλλά και τους υπευθύνους της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής Jon Kay και η συμπαρουσιάστριά του Rachel Burden παρουσίασαν τα κατορθώματα του καλεσμένου τους, ο οποίος νόμιζαν ότι ήτα ορειβάτης και αφού έπλεξαν το εγκώμιό του, ο άνδρας που καθόταν στον καναπέ της εκπομπής τους ανακοίνωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με τον ορειβάτη.

"Νομίζω ότι έχετε τον λάθος καλεσμένο κύριε", αποκρίθηκε ο καθηγητής Landman, ο οποίος θα μιλούσε λίγο αργότερα στην ίδια εκπομπή για τον Πούτιν και τις πολιτικές εξελίξεις στον κόσμο.

Το περιστατικό δεν έμεινε ασχολίαστο από τους δυο παρουσιαστές, οι οποίοι απολογήθηκαν μέσω Twitter για το ατόπημά τους.

ΠΗΓΗ: DAILYMAIL

ADVERTISING

SHARE: