Επικό τρολάρισμα σε επιβάτες αεροπλάνων

Επικό τρολάρισμα σε επιβάτες αεροπλάνων

Για 27 χρόνια ένας άνδρας καλωσορίζει τα αεροπλάνα στο Κλίβελαντ ενώ στην πραγματικότητα βρίσκονται στο Μιλγουόκι

Βρίσκεσαι στο αεροπλάνο. Η ώρα έχει περάσει είσαι έτοιμος να φτάσεις στον τελικό σου προορισμό. Χαρούμενος που φτάνεις και όλα πήγαν καλά οργανώνεις τα πλάνα σου λίγο πριν το αεροσκάφος κατευθυνθεί προς το αεροδρόμιο για να προσγειωθεί.

Εκεί λοιπόν που χαζεύεις από το παράθυρο, βλέπεις ένα μήνυμα να σε καλωσορίζει σε διαφορετική πόλη από αυτήν που ήθελες να πας. Τότε όλα στο μυαλό σου θολώνουν και απλά μένεις με την απορία.

Σε αυτό αποσκοπεί ο Mark Gubin, ο οποίος αν και βρίσκεται στο Μιλγουόκι καλωσόριζε τους επιβάτες των αεροπλάνων στο Κλίβελαντ θέλοντας φυσικά να τους μπερδέψει. Πως το κάνει αυτό ; Απλά είχε γράψει ''Καλώς ήρθατε στο Κλίβελαντ'' στην οροφή ενός παλιού θεάτρου, το οποίο είναι αρκετά ψηλό και ανήκει στον Gubin.

Επικό τρολάρισμα σε επιβάτες αεροπλάνων

Όλα ξεκίνησαν το 1978. Τότε μια γυναίκα που δούλευε ως βοηθός του Mark έχοντας παρατηρήσει ότι τα αεροπλάνα πετάνε αρκετά χαμηλά του είπε πως θα ήταν καλή ιδέα να καλωσορίζουν τους επιβάτες γράφοντας κάτι στην οροφή του ψηλού κτιρίου. ''Ξέρεις τι θα ήταν ακόμη καλύτερη ιδέα;'', της απάντησε ο Gubin και έτσι εδώ και σχεδόν 30 χρόνια αυτή η ιδέα του κοσμεί την οροφή του κτιρίου. ''Δεν υπάρχει κάποιος άλλο λόγος να φτιάξεις κάτι τέτοιο εκτός από την τρέλα, στην οποία συμβαίνει να είμαι αρκετά καλός'', είπε ο 62χρονος φωτογράφος.

Κανένα από τα αεροδρόμια ή τις αεροπορικές εταιρίες δεν παραπονέθηκαν ποτέ για αυτό το χιουμοριστικό ''αποπροσανατολισμό''. Ωστόσο αρκετοί από τους επιβάτες ένιωσαν αμήχανα και μπερδεμένοι όταν έβλεπαν για πρώτη φορά το μήνυμα στην οροφή. Ενώ μία φορά είχε ανακοινωθεί από τα μεγάφωνα σε μια πτήση ότι το αεροπλάνο κατευθύνεται κανονικά προς το Μιλγουόκι παρά τα όσα βλέπουν οι ταξιδιώτες στην οροφή του κτιρίου.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο Gubin κάποιος από το Κλίβελαντ τον είχε προσκαλέσει προκειμένου να γράψει ένα μήνυμα στην οροφή κάποιου κτιρίου, όπου θα καλωσορίζει τους επισκέπτες στο Μιλγουόκι. Ωστόσο ποτέ δεν βρήκε το χρόνο να ταξιδέψει προκειμένου να μπερδέψει και τους επιβάτες των αεροπλάνων που περνούν από εκεί. Επιπλέον άκουσε κάποτε ότι κάποιος κοντά στο Mitchel είχε γράψει σε μία οροφή ''Τώρα Φεύγετε από το Κλίβελαντ'', αν και δεν έδειξε να το πιστεύει.

Όπως και να έχει το συγκεκριμένο μήνυμα για όσους ξέρουν που βρίσκονται ή το έχουν ξαναδεί μπορεί να χαρίσει μόνο γέλιο βλέποντας τις αμήχανες αντιδράσεις των άλλων ταξιδιωτών. Και όπως λέει και ο Mark Gubin :''Ήθελα μόνο να προκαλέσω γέλιο. Η ζωή δεν είναι μια πρόβα τζενεράλε, είναι καλό να διασκεδάζεις σε αυτή''.

Πηγή: jsonline.com

ADVERTISING

SHARE: