Επίθεση “ζόμπι” στο Μαϊάμι

default image

Διαβάστε για τη φάρσα ενός άντρα που υποδύθηκε το ζόμπι μετά τα τελευταία κρούσματα κανιβαλισμών (Vid)

Τεράστια δημοτικότητα έχει γνωρίσει τον τελευταίο καιρό, βίντεο που απεικονίζει έναν άντρα ο οποίος τρομοκρατεί τους περαστικούς υποδυόμενος τον νεκροζώντανο. 

Το εν λόγω βίντεο, πρόκειται φυσικά για φάρσα και “έρχεται” λίγες μέρες μετά την κανιβαλιστική επίθεση ενός γυμνού άντρα σε άστεγο.

“Το Σάββατο στις 26 Μαΐου του 2012, ένας γυμνός άντρας έτρωγε το πρόσωπο ενός άλλου γυμνού άντρα στο Μαϊάμι. Δεν έχει τελειώσει. Αυτό είναι μόνο η αρχή…” γράφει το βίντεο στην αρχή. Ο άντρας εκμεταλλεύτηκε προφανώς την ανησυχία της κοινής γνώμης στην περιοχή και υποδύθηκε ιδιαιτέρως πειστικά τον ρόλο του…

Μετά την πρωτοφανή επίθεση και την ανησυχία των Αμερικανών πολιτών, η κυβέρνηση μάλιστα είχε σπεύσει να διαψεύσει τη φημολογία περί της ύπαρξης επιδημίας.

“Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων δεν γνωρίζει τίποτε για ιούς που θα μπορούσαν να αναστήσουν νεκρούς ή να προκαλέσουν αυτό που ο κόσμος αποκαλεί ‘συμπτώματα ζόμπι”, είχε ξεκαθαρίσει επισήμως ο εκπρόσωπος Τύπου του CDC, Ντέιβιντ Ντέιγκλ με ηλεκτρονικό μήνυμα που απέστειλε στην Huffington Post.

Η έκρηξη ενδιαφέροντος για τα ζόμπι ξεκίνησε από την περίεργη υπόθεση επίθεσης του 31χρονου Ρούντι Γιουτζίν Εβγένι σε άστεγο του Μαϊάμι το πρωί του προηγούμενου  Σαββάτου. Σε κατάσταση αμόκ ο νεαρός άντρας έφαγε το 75% του προσώπου του Ρόναλντ Πόπο και το πιο περίεργο ίσως είναι ότι παρότι οι αστυνομικοί του φώναζαν να σταματήσει εκείνος συνέχιζε την επίθεση του με μανία. Χρειάστηκε να τον πυροβολήσουν έξι φορές κι εν τέλει να τον σκοτώσουν για να σταματήσει.

Σύμφωνα μάλιστα με την σύντροφό του, ο δράστης έφυγε από το σπίτι του ήρεμος, με τη Βίβλο στο χέρι, χωρίς να έχει κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και χωρίς να έχει δείξει συμπτώματα βίας στο παρελθόν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα