Ευτυχώς “ξεβλαχέψαμε” – Η επική απάντηση του Netflix Greece στο Twitter

Ευτυχώς “ξεβλαχέψαμε” – Η επική απάντηση του Netflix Greece στο Twitter
Το λογότυπο του Netflix Netflix

Ο διαχειριστής στο twitter του Netflix Greece έχει κέφια

Το Netflix είναι εδώ και όπως μαθαίνουμε γίνεται όλο και πιο δημιουργικό σε όλο τον κόσμο, έχοντας να διαθέσει περί τα 8 δις δολάρια το επόμενο διάστημα σε παραγωγές που όλοι έχουμε λατρέψει και νέες που αναμένουμε με νευρικότητα.

Εδώ και κάποιους μήνες, η ελληνική έκδοση του Liverstream συνδρομητικού καναλιού είναι πλέον ξεκάθαρα ελληνική, τόσο στο μενού, όσο και στην επιλογή υποτίτλων για δεκάδες σειρές (έχουμε λιώσει τα Φιλαράκια).

Οι περισσότερες σειρές στο Netflix δεν χρειάζονται συστάσεις. Εκείνο όμως που θα προσέθετε ιδιαίτερη αξία στη συνδρομή σας, είναι να ακολουθήσετε και τον λογαριασμό του στο twitter. Στο @Netflix Greece λοιπόν έχουν κέφια και κατά την άποψή μας έκαναν το πιο επικό, τρολ, εύστοχο tweet, απάντηση, των τελευταίων ημερών.

Χρήστης του twitter έγραψε σαρκαστικά. “Τι νετφλιξ μωρή σαφρακιασμένη που μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήξερες από που σου ανοίγει ο υπολογιστής” για να λάβει την απάντηση του επίσημου ελληνικού λογαριασμού: “Αφού ξεβλαχέψαμε“.

Και για όσους ήρθαν μόλις από τον πλανήτη Άρη – “Έκανα μόνο καλό. Εγώ πιστεύω ότι ξεβλάχεψα σε μεγάλο βαθμό, ξεβλάχεψα ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού, το οποίο εκείνη τη στιγμή έψαχνε την Ευρώπη” είχε δηλώσει ο Πέτρος Κωστόπουλος, προκαλώντας φρενίτιδα στο διαδίκτυο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα