Game of Thrones: Ακόμα και ο Iwan Rheon που παίζει τον Ramsay Bolton, θέλει να τον δει νεκρό

default image

Ακόμα και ο ίδιος ο ηθοποιός που ενσαρκώνει με απόλυτη επιτυχία τον Ramsay Bolton του Game of Thrones, θέλει τον θάνατο του στη σειρά

Είναι δικαίως, ένας από τους πιο μισητούς χαρακτήρες του Game of Thrones.

Μοχθηρός, παραδόπιστος, αιμοσταγής, ψυχοπαθής και κυρίως, σαδιστής. Ο Ramsay Bolton ενσαρκώνεται από τον Iwan Rheon ο οποίος… θέλει να τον δει νεκρό.

Η αλήθεια είναι πως ο ηθοποιός που υποδύεται τον Ramsay δίνει κυριολεκτικά ρεσιτάλ ερμηνείας και κάπως έτσι έχει καταφέρει να κάνει όλο τον πλανήτη να τον μισήσει.

Μετά τον θάνατο του King Joffrey, πολλοί θέλουν την τιμωρία του Bolton που θα ερχόταν σαν κάθαρση μετά τα δεινά που έχει προκαλέσει στον Theon που τον έκανε Reek και τη νέα γυναίκα του, τη Sansa που επέστρεψε στο πατρικό της με τον χειρότερο τρόπο.

Τι λέει ο ίδιος ο Rheon για τον χαρακτήρα που υποδύεται;

“Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον συμπαθήσεις. Η φύση της σειράς και η εξέλιξη της θα σήμαινε πως αργά ή γρήγορα θα πεθάνει. Εύχομαι να πεθάνει με τον χειρότερο τρόπο, όταν θα έρθει εκείνη η ώρα”.

Πάντως ο Rheon, δεν ξέρει πότε και αν πεθαίνει ο ήρωας του, οπότε δεν σας κάνουμε spoiler.

Μιλώντας στο Vulture, ο Rheon σημειώνει μάλιστα πως ο Ramsay είναι “ένας τύπος που δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι ποτέ. Για την ακρίβεια είναι ένας τέλειος ηθοποιός. Καλύτερος και από εμένα. Θέλει να χειρίζεται τα πάντα και είναι ικανός να αλλάζει πρόσωπο συνέχεια”.

“Θεωρώ ότι κάποια από τα πράγματα που κάνει είναι πολύ ενοχλητικά, αλλά τον βρίσκω πολύ ενδιαφέρον σαν χαρακτήρα, διότι δεν είναι μονοδιάστατος”, δήλωσε ο Rheon. Παραδέχεται πάντως ότι δυσκολεύτηκε να γυρίσει τις σκηνές των βασανιστηρίων και χρειάστηκε ιδιαίτερη αυτοσυγκέντρωση και προσπάθεια για να μπει στο πετσί του ρόλου του.

Όσο για τη Myranda, την ερωμένη του, λέει: “Η Myranda φαίνεται πως είναι κι εκείνη σαδίστρια, όμως στην ουσία πηγαίνει με τα “νερά” του Ramsay για να έχει την ευμένεια του”.

Η λίστα με τις φρικαλεότητες του Ramsay ωστόσο μεγαλώνει. Τον γνωρίσαμε με τα βασανιστήρια που έκανε στον Theon Greyjoy, τον είδαμε να κακοποιεί τις συντρόφους του, να τις απειλεί και να τις προειδοποιεί πως δεν πρέπει να τις “βαρεθεί” και τελευταία τον βλέπουμε να βγάζει το μένος και την παραφροσύνη του πάνω στη Sansa Stark.

Για την ιστορία, πριν το Game of Thrones ο Iwan Rheon έδωσε ακόμη μια εξαιρετική ερμηνεία στη σειρά Misfits.

Και είναι και τραγουδιστής:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα