Game of Thrones: Ο Jon Snow νομίζει πως είναι δράκος και η Daenerys γελά

Game of Thrones: Ο Jon Snow νομίζει πως είναι δράκος και η Daenerys γελά

Η Ντενέρις, κατά κόσμο Emilia Clarke το έκανε πάλι το θαύμα της. Ανέβασε βίντεο με τον συμπρωταγωνιστή της να κάνει το... δράκο και το instagram πήρε φωτιά (vid)

Όταν είσαι η πιο δυνατή γυναίκα στον κόσμο του Game Of Thrones (ή μία εκ των ισχυρότερων, μην ανοίξουμε έριδες) τότε οι αναρτήσεις σου στο Instagram πρέπει να είναι εξίσου δυνατές. Ας πούμε για παράδειγμα να έχουν 2,5 εκατομμύρια θεάσεις σε μία μόλις ημέρα. Εντάξει, σε αυτό συμβάλει και ο έτερος “γκειμοφθρονίστας” John Snow, κατά κόσμον Kit Harington.

Ο ηθοποιός εμφανίζεται σε ένα σύντομο βίντεο, με την κλασική του φορεσιά/προβιά σε κάποια πλαγιά όπου γυρίζεται η σειρά του HBO. Ο Snow προσπαθεί να κάνει το δράκο και η Daenerys σχολιάζει: “Χριστέ μου, με ένα κατοικίδιο δρακάκι και νομίζει πως είναι ένας από αυτούς”.

Άλλωστε και η προηγούμενη ανάρτησή της είχε προκαλέσει διαδικτυακή φρενίτιδα, προσελκύοντας δυόμιση εκατομμύρια χρήστες. Σε αυτήν η Clarke απεικονίζεται δίπλα από τον ηθοποιό Kitt Harrington. Η γνωστή πρωταγωνίστρια έγραψε: “Περιμένετε, δεν σας το είπα παιδιά;! “Αν είχε λυγίσει το αναθεματισμένο γόνατο, δεν θα υπήρχαν προβλήματα…”  και συνόδευσε τη selfie με τα hashtags #modragonsmoproblems, #igot99problemsandjonsnowisone, #whichroundsmeupto100problems, # yououknownothingjonsnow.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα