Game of Thrones: Όταν ο Tyrion ήταν ‘πάνκης’

Game of Thrones: Όταν ο Tyrion ήταν ‘πάνκης’

Φωτογραφικά ντοκουμέντα από το 1994 αποδεικνύουν πως ο Τύριον Λάνιστερ, κάποτε ήταν ένας αγνός πανκ τροβαδούρος

Η αλήθεια είναι πως τα περισσότερα μέλη του cast του Game of Thrones έχουν πλούσιο και “πολυδαίδαλο” βιογραφικό.

Για παράδειγμα μόνο, Jerome Flynn (Bronn) είχε ένα ποπ ντουέτο, ο Rory McCann (The Hound) έπαιζε σε διαφημίσεις στο ξεκίνημα της καριέρας του, Paul Kaye (Thoros of Myr) είχε δημιουργήσει την περσόνα υπό το όνομα Dennis Pennis για να παίρνει χιουμοριστικές συνεντεύξεις.

Λιγότερο γνωστή όμως είναι η… πανκ ροκ “καριέρα” του αγαπημένου Peter Dinklage. Ο “Tyrion” ήταν λοιπόν τραγουδιστής στην μπάντα που άκουγε στο όνομα Whizzy και έπαιζε στις αρχές της δεκαετίας του ’90 κάτι ανάμεσα σε punk/rap/funk, όπως δημοσιεύει σήμερα το ΝΜΕ.

Δυστυχώς, δεν έχει διασωθεί υλικό από τα κατορθώματα των Whizzy ώστε να το βρείτε αναρτημένο στο YouTube. Εκείνη την εποχή, ο Dinklage απέκτησε πάντως και την ουλή που έχει στο πρόσωπο του, όταν σε συναυλία της μπάντας στο θρυλικό CBGB της Νέας Υόρκης, δέχθηκε κατά λάθος μια γονατιά στο πρόσωπο.

 

“Αιμορραγούσα σαν τον Sid Vicious πάνω στη σκηνή, το αίμα ήταν παντού. Άρπαξα μια βρώμικη πετσέτα από το μπαρ και άρχισα να σκουπίζομαι αλλά συνέχισα να τραγουδάω”, έλεγε ο ηθοποιός σε συνέντευξη του στο Playboy τον περασμένο Ιούλιο.

Και συνέχιζε: “Δεν μας ένοιαζε η ασφάλεια μας, δεν μας ένοιαζε να αφήσουμε τίποτα πίσω μας. Σε ένα show συνεχίσαμε να παίζουμε παρότι ο μπασίστας λιποθύμησε από το αλκοόλ. Ναι, ήμουν σε μια τέτοια μπάντα”.

Θυμίζουμε βέβαια πως ο Tyrion ερμήνευσε και ένα από τα κομμάτια που είχαν γράψει οι Coldplay στο πλαίσιο της διασκευής του GoT σε μιούζικαλ.

Και η 12λεπτη εκδοχή παρακάτω:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα