Game of Thrones: Το μέλλον του Jon Snow είναι πιο ‘σκοτεινό’ από ποτέ

default image

Αντίστροφη μέτρηση για το Game of Thrones. Οργιάζουν τα σενάρια και οι φήμες για τη μοίρα του Jon Snow. Οι "μυστήριες αναρτήσεις" του Peter Dinklage (Pics+Vids)

“Δεν ξέρεις τίποτα Jon Snow”. Για την ακρίβεια, εμείς δεν ξέρουμε τίποτα πια για τον Jon Snow και την “παρέα” του.

Την ώρα που οδεύουμε προς την πρεμιέρα της έκτης σεζόν με τον George R.R. Martin να δηλώνει πως δεν θα έχει προλάβει να ολοκληρώσει το νέο βιβλίο του μέχρι τότε, ο αγαπημένος μας Νάνος, ο Peter Dinklage, δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook που έβαλε όλους τους ανά τον πλανήτη οπαδούς του Game of Thrones σε περίεργες σκέψεις.

Το post του ήταν αυτό:

Λαμβάνοντας υπόψη ότι πρόκειται για το επίσημο προφίλ του ηθοποιού στο Facebook, δύο πράγματα μπορούμε να υποθέσουμε.

Α. Ότι ο Jon Snow επιστρέφει σαν κάποιος άλλος, έχοντας περάσει ενδεχομένως στο “απέναντι” στρατόπεδο” ή

Β. Ότι ο Peter Dinklage, απλά μας τρολάρει.

Δεδομένου ότι ο Dinklage δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου τύπου spoiler, εικάζουμε πως μάλλον αστειεύεται δημιουργώντας τον απαραίτητο ντόρο, τρεις περίπου μήνες μετά την πρεμιέρα της νέας σεζόν.

Ο ίδιος άλλωστε συνηθίζει να αστειεύεται μέσω του προφίλ του, δημοσιεύοντας τέτοιου τύπου πληροφορίες:

Ή “ανεβάζοντας” τέτοιες φωτογραφίες:

Από τη δική της μεριά, ηθοποιός Emilia Clarke, η οποία υποδύεται την Daenerys Targaryen, βρέθηκε στο πάρτι της εταιρείας παραγωγής, στο περιθώριο της τελετής απονομής για τις Χρυσές Σφαίρες, στις 10 Ιανουαρίου, και όπως ήταν φυσικό, οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να της αποσπάσουν πληροφορίες.

Η Clarke απάντησε πως “πραγματικά, δεν μπορώ να πω πολλά, εκτός από το ότι θα δείτε τις μεγαλύτερες στιγμές που έχουν υπάρξει ποτέ στην τηλεόραση”, ενώ για τον Snow είπε, “θα γίνει κάτι μεγάλο”.

Δηλώσεις για τη μοίρα του Snow έκανε και η Natalie Dormer μιλώντας στον Jimmy Kimmel. “Νομίζω ότι τα πόστερ που έχουν κυκλοφορήσει ξεκαθαρίζουν την κατάσταση για τον Snow. Από τη δεύτερη σεζόν και μετά αποφάσισα να μην διαβάζω τις ιστορίες των άλλων χαρακτήρων και το βλέπω όπως εσύ. Πιστεύω ότι ο David και ο Dan τα έχουν όλα υπό έλεγχο. Είναι όλα άγνωστα για εμάς. Οι σεναριογράφοι είχαν ένα διάλογο με τον Martin για μια τέτοια πιθανότητα”, είπε, ενώ έδωσε και ένα “hint” για τη μοίρα της Margaerys Tyrell που την αφήσαμε κλειδωμένη μέσα στο κελί της.

(Το παρακάτω βίντεο περιέχει SPOILER)

Όπως άλλωστε ήδη έχει ανακοινωθεί πάντως εδώ και λίγες μέρες, η νέα σεζόν της επιτυχημένης σειράς της HBO θα γίνει στις 24 Απριλίου του 2016, με τα σενάρια και τις υποθέσεις να έχουν πάρει φωτιά. Ο Dinklage πάντως επιβεβαίωσε μέσω Twitter τις φήμες για συζητήσεις που γίνονται αυτό τον καιρό, για έβδομη αλλά και όγδοη σεζόν. Η HBO πιέζει για δύο σεζόν ακόμα, την ώρα που οι σεναριογράφοι αναφέρουν πως η σειρά θα πρέπει να ολοκληρωθεί με το τέλος της έβδομης. Εκτός αν έχουμε νέο βιβλίο.

Το EW σημειώνει, ότι τα συμβόλαια του βασικού cast είναι για επτά σεζόν, οπότε θα πρέπει να ανανεωθούν κι αυτά αν η σειρά συνεχίσει παραπάνω.

Εν τω μεταξύ, μιας και κάναμε παραπάνω μια μικρή “αναφορά” στον Ned Stark, αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα ο ηθοποιός που τον ενσάρκωνε, ο Sean Bean, ανέφερε μιλώντας στον Larry King πως θα ήθελε να παίξει και πάλι τον ρόλο μελλοντικά, αποκαλύπτοντας σχετικά: “Υπήρξε συζήτηση ώστε ο Ned Stark να επιστρέψει. Αλλά δεν ξέρω πώς θα μπορούσε να επιστρέψει, ίσως σαν ζόμπι”. Και επιβεβαίωσε πως σίγουρα θα έχουμε αναδρομές στο παρελθόν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα