Γάτα παρεμβαίνει σε συνέντευξη ακαδημαϊκού – Η απίστευτη αντίδρασή του

Γάτα παρεμβαίνει σε συνέντευξη ακαδημαϊκού – Η απίστευτη αντίδρασή του
Γάτα παρεμβαίνει σε συνέντευξη ακαδημαϊκού

Το τετράποδο του κορυφαίου Πολωνού ακαδημαϊκού καθόταν αρχικά σε ένα τραπεζάκι δίπλα του αλλά, όπως φαίνεται, αυτό δεν του αρκούσε. Έτσι ανέλαβε δράση δίνοντας μια άλλη νότα στην κατά τα άλλα σοβαρή συνέντευξη.

Μια σοβαρή συνέντευξη ενός κορυφαίου Πολωνού ακαδημαϊκού έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες, αφού η γάτα του αποφάσισε να διεκδικήσει τα λεπτά της δημοσιότητας που της αναλογούσαν.

Ο Δρ. Γέρζι Ταργκάλσκι, πρώην αντι-κομμουνιστής ακτιβιστής έδινε συνέντευξη στο ολλανδικό τηλεοπτικό σταθμό NTR, όταν η γάτα του ανέλαβε δράση. Το τετράποδο καθόταν αρχικά σε ένα τραπεζάκι δίπλα στον ακαδημαϊκό αλλά αυτή η θέση δεν φαίνεται να του άρεσε ιδιαίτερα. Έτσι σκαρφάλωσε στους ώμους του και έμεινε όρθιο εκεί. Μάλιστα δεν περιορίστηκε σ’ αυτό, αφού άρχισε να γλείφει το αυτί του ενώ τύλιγε και την ουρά της γύρω από το πρόσωπό του.

Την ίδια ώρα ο ακαδημαϊκός, ατάραχος και χωρίς να χάσει τον ειρμό της σκέψης του, συνέχισε ακάθεκτος να αναλύει την άποψή του περί ελέγχου της ζωής στην Πολωνία από ανθρώπους της πρώην Υπηρεσίας Ασφαλείας.

Το εν λόγω βίντεο ανέβηκε στα social media από τον Ολλανδό δημοσιογράφο Ρούντι Μπούμα και αμέσως έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα