Gummybear: Αυτός είναι ο διάδοχος του (Οι Έλληνες τον μάθαμε πρώτοι)

Gummybear: Αυτός είναι ο διάδοχος του (Οι Έλληνες τον μάθαμε πρώτοι)

Δέκα χρόνια μετά την επιτυχία του Gummybear, η εταιρεία που τον λάνσαρε παρουσιάζει επίσημα την Παρασκευή τον διαδοχό του και το νέο τραγούδι

Έχουν περάσει 10 χρόνια από την στιγμή που ο Gummybear, το ζελεδένιο αρκουδάκι με το δαγκωμένο αυτί, ξεκίνησε το μουσικό ταξίδι του (σ.σ. σαν χαρακτήρας προϋπήρχε από το 2005) από την Ουγγαρία για να κατακτήσει όλο τον κόσμο. Το τραγούδι “I am a Gummy Bear” έγινε ανέλπιστα παγκόσμια επιτυχία και αποδόθηκε σε πάνω από 60 γλώσσες και διαλέκτους μεταξύ των οποίων τα ταταρικά και την γλώσσα των Ζουλού και στα σουαχίλι. Κατάφερε να πλασαριστεί στα τσαρτς αρκετών χωρών αλλά η μόνη χώρα στην οποία σκαρφάλωσε στην κορυφή ήταν η Ελλάδα με τον τίτλο “Θα είμαι καλό παιδί.

Για τον εορτασμό των δέκατων γενεθλίων η Gummibar, η γερμανική εταιρεία που κατάφερε να πλουτίσει από ένα μόνο χαρακτήρα και ένα μόνο τραγούδι προχώρησε φέτος σε μία επετειακή long play έκδοση παρουσιάζοντας κάθε εβδομάδα και μία νέα γλώσσα ή διάλεκτο.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί. Προχώρησε στην δημιουργία ενός δεύτερου χαρακτήρα και τραγουδιού ελπίζοντας να καταφέρει να κερδίσει ξανά τον πρώτο λαχνό. Ο νέος χαρακτήρας είναι η πάπια Paperotti και το τραγούδι το Digi Digi Quack Quack. Ο νέος ήρωας έκανε την εμφάνιση του στο Youtube στις 7 Ιουλίου αλλά η εμπορική του εκμετάλευση ξεκινάει αυτή την παρασκευή καθώς το τραγούδι θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις μεγάλες ψηφιακές πλατφόρμες.

Το τηλεοπτικό ντεμπούτο του Paperotti έγινε πρώτα στην ελληνική τηλεόραση ήδη από τον Ιούνιο καθώς είναι ο νέος πρωταγωνιστής στο παριζάκι Υφαντής. Υπενθυμίζεται ότι ο Gummybear που ήταν επίσης πρωταγωνιστής στην συγκεκριμένη καμπάνια ήταν από τις πλέον πετυχημένες συνεργασίες καθώς είχε καταφέρει να εκτοξεύσει τις πωλήσεις της εταιρείας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα