Η ενέδρα: Φίδια κυνηγούν μικρό ιγκουάνα στο πιο θρίλερ βίντεο της χρονιάς

Η ενέδρα: Φίδια κυνηγούν μικρό ιγκουάνα στο πιο θρίλερ βίντεο της χρονιάς

Ένα βίντεο βγαλμένο μέσα από τα πιο εφιαλτικά όνειρα. Η άγρια φύση στα πιο "άγρια" της και ένα δίκαιο βραβείο BAFTA (Vids)

Κωδικός: Επιβίωση.

Για πρώτη φορά στην ιστορία, φίδια κινηματογραφούνται να κυνηγούν μαζικά ένα θήραμα, χωρίς ωστόσο να συνεργάζονται. Το καθένα, για δικό του λογαριασμό, επιτίθεται σε ένα μικρό ιγκουάνα με εκείνο να προσπαθεί απεγνωσμένα να ξεφύγει.

Στα παρακάτω πλάνα, το μωρό ιγκουάνα καταγράφεται να προσπαθεί να σωθεί από τα πεινασμένα ερπετά που ξεπετάγονται από παντού. Και ενώ φαίνεται πως δεν θα τα καταφέρει, κάνει τη μεγάλη ανατροπή που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Οι δραματικές σκηνές καταγράφηκαν στο νησί Fernandina στα Γκαλάπαγκος για λογαριασμό του BBC:

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα στις 6 Νοεμβρίου του 2016 και προσέλκυσε πάνω από 7 εκατομμύρια θεάσεις, ενώ οι χρήστες του Twitter δημιούργησαν το hashtag #TeamIguana.

Το Planet Earth του BBC κατέγραψε το δραματικό και αγωνιώδες κυνήγι και τώρα, η σκηνή απέσπασε την Κυριακή 14 Μαΐου το βραβείο "Best TV Moment Of The Year" στα BAFTA που απονεμήθηκαν στο Λονδίνο. Το βίντεο δικαίως χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως η "καλύτερη τηλεοπτική στιγμή που υπήρξε ποτέ".

Ολόκληρο το βίντεο εδώ:

Και το behind the scenes:

ADVERTISING

SHARE: