Η κωδική ονομασία για το σφηνάκι που μπορεί να σου σώσει τη ζωή

Έναν ιδιαίτερο, κωδικοποιημένο τρόπο έχει βρει ένα μπαρ στη Φλόριντα για να βοηθά τους πελάτες τους να βγαίνουν ραντεβού με ασφάλεια και να αποφύγουν τις δυσάρεστες εκπλήξεις (Pics)

Ένα μπαρ στη Φλόριντα έχει βρει τον πιο κατάλληλο τρόπο να βοηθά τις γυναίκες που προσπαθούν απελπισμένα να αποφύγουν το ανεπιθύμητο ή επικίνδυνο ραντεβού τους.

Το Iberian Rooster έχει γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο αγαπημένα μπαρ των γυναικών, οι οποίες το επιλέγουν κυρίως για τα "τυφλά" τους ραντεβού, επειδή μπορεί να αποδειχθεί το ασφαλέστερο μέρος για εκείνες.

© FACEBOOK

Το ιδιαίτερο μπαρ έχει βρει έναν μοναδικό τρόπο να βοηθά τις γυναίκες βάζοντας την κωδική ονομασία των ποτών που μπορούν να παραγγέλνουν, ειδοποιώντας τον μπάρμαν ότι κάτι δεν πάει καλά με το ραντεβού τους στις γυναικείες τουαλέτες.

Έτσι, με μια επίσκεψη στις γυναικείες τουαλέτες οι πελάτισσα λαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να νιώσει ασφάλεια, ακόμη και αν εκείνος ο ωραίος τύπος που είχε γνωρίσει στο tinder ή στο διαδίκτυο αποδειχθεί ότι είναι κάποιος άλλος.

© FACEBOOK

Συγκεκριμένα, η περιγραφή στις τουαλέτες αναφέρει:

Είσαι σε ένα ραντεβού που τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά;

Είναι το ραντεβού σου άλλος άνθρωπος από εκείνον που σου είχε παρουσιαστεί στα κοινωνικά μέσα; Νιώθεις ανασφαλείς ή απλά παράξενα;

Είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε. Απλά πήγαινε στο μπαρ και παράγγειλε ένα σφηνάκι angel.

Αν το σφηνάκι είναι σκέτο, τότε ο μπάρμαν θα σε οδηγήσει στο αμάξι σου με ασφάλεια.

Αν το σφηνάκι σου θες να έχει πάγο ο μπάρμαν θα καλέσει ένα ταξί ή κάποιον να σε παραλάβει. Αν το σφηνάκι θες να έχει lime, τότε ο μπάρμαν θα καλέσει την αστυνομία. Θα χειριστούμε την κατάσταση με διακριτικότητα, ξέρουμε, έχουμε βρεθεί κι εμείς στην ίδια θέση."

Στόχος του μπαρ είναι να δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον και να θέσει τέλος στη σεξουαλική βία κατά των γυναικών και των ανδρών.

Ο ιδιοκτήτης του μπαρ εμπνεύστηκε την ιδέα από μια ταμπέλα ενός αγγλικού μπαρ η οποία έγινε viral πριν από μερικούς μήνες και αποφάσισε να το κάνει πράξη, όπως επισημαίνει ο ίδιος μέχρι στιγμής κανένας πελάτης δεν έχει παραγγείλει το σφηνάκι και ευελπιστεί να μην χρειαστεί.

ΠΗΓΗ: DAILYMAIL

ADVERTISING

SHARE: