Η πιο γλυκιά αγκαλιά: Χιμπατζής συναντά ξανά τους “θετούς” του γονείς

Η πιο γλυκιά αγκαλιά: Χιμπατζής συναντά ξανά τους “θετούς” του γονείς
Η αγκαλιά που έγινε viral Βίντεο

Ο μικρός χιμπατζής κατάφερε να γίνει viral γιατί δεν διστάζει να δείξει τα αισθήματά του και την αγάπη του στους ανθρώπους που του έσωσαν τη ζωή.

Ο Λιμπάνι είναι ένας χιμπατζής που ξεκίνησε τη ζωή του κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Όταν ήταν μωρό, αρρώστησε με πνευμονία και η μητέρα του τον άφησε μόνο και αβοήθητο να πεθάνει. Τον μικρό χιμπατζή ανακάλυψαν ο Χόρχε και η γυναίκα του, τον περιέθαλψαν και τον έδωσε σε ένα αρμόδιο κέντρο προστασίας ζώων στο Μαϊάμι, όπου και ζει έκτοτε.

Και ο Λιμπάνι δεν τους ξέχασε ποτέ του. Όπως ούτε κι εκείνοι, που όποτε μπορούν τον επισκέπτονται. Και κάθε φορά ο τρόπος που ανταμώνουν αφήνει άφωνους τους ανθρώπους του κέντρου, αφού ο Λιμπάνι δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό, τη χαρά, την ευγνωμοσύνη και την αγάπη γι αυτούς τους ανθρώπους που του έσωσαν τη ζωή. Και το ανταποδίδει πάντα με τρόπο που αξίζει περισσότερο από όλα τα “σ’ αγαπώ” στον κόσμο.

Στο βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι άνθρωποι του κέντρου βλέπουμε μια τέτοια συνάντηση. Ο Λιμπάνι πίνει το ποτό του με ένα καλαμάκι όταν ακούει τη φωνή του Χόρχε. Αμέσως γυρνάει, χαρίζει ένα τεράστιο χαμόγελο, αρχίζει να χοροπηδάει από ευτυχία και ορμάει στα χέρια του Χόρχε τον οποίο αγκαλιάζει όσο πιο σφιχτά μπορεί. Και το ίδιο θα κάνει αμέσως μετά και στη γυναίκα του Χόρχε που ακολουθεί, πηδώντας και στη δική της αγκαλιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα