Μουντιάλ 2018: Ο πανηγυρισμός Μακρόν που έγινε λατρεία

Μουντιάλ 2018: Ο πανηγυρισμός Μακρόν που έγινε λατρεία

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Γάλλο πρόεδρο να πανηγυρίζει ξέφρενα κατά τη νίκη της Γαλλίας και οι χρήστες του διαδικτύου άδραξαν την ευκαιρία και αποθέωσαν τον ενθουσιασμό του.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα απολαυστικό φωτογραφικό καρέ, το οποίο απεικονίζει τον Εμανουέλ Μακρόν να πανηγυρίζει έξαλλα την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Ο Γάλλος πρόεδρος παρακολούθησε τον μεγάλο τελικό δίπλα στη σύζυγό του, Μπριζίτ, και την πρόεδρο της Κροατίας, Κολίντα Γκράμπαρ-Κιτάροβιτς και όπως φαίνεται κι από τη φωτογραφία, έζησε την κάθε στιγμή με τον ενθουσιασμό μικρού παιδιού: Στο τελευταίο γκολ της Εθνικής Γαλλίας, σκαρφάλωσε σχεδόν στα θεωρεία των επισήμων.

AP Images

Μια ομάδα γραφιστών πήρε το ιστορικό καρέ, “κρόπαρε” το φόντο και τοποθέτησε τη φιγούρα του Μακρόν σε green box και δημοσιοποίησε τη νέα φωτογραφία, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους χρήστες του διαδικτύου να τοποθετήσουν τον Μακρόν σε όποιο περιβάλλον ή συνθήκη επιθυμούν. Εκείνοι όπως ήταν αναμενόμενο ανταποκρίθηκαν άμεσα…

Μερικές από τις πιο ευφάνταστες εκδοχές του πανηγυρισμού Μακρόν:

 

 

 

 

Μπορείτε να πάρετε και εσείς τον Μακρόν από το παρακάτω post:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα