Μπείτε και ψηφίστε! Πώς βλέπετε στο μέλλον τις παρελάσεις;

default image

Ένα ζήτημα που έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις και που έγινε ακόμη πιο έντονο μετά τα αυστηρά μέτρα και τα κάγκελα που έδιωξαν τον κόσμο από τις παρελάσεις. Πες μας τι πιστεύεις, απαντώντας 7 ερωτήσεις

Η διεξαγωγή ή όχι παρελάσεων ως φόρος τιμής στην ιστορία της χώρας έχει γίνει πολλάκις θέμα συζήτησης και έντονων διαφωνιών ανάμεσα σε πολιτικούς, δημοσιογράφους και πολίτες. Το ζήτημα έγινε ακόμη πιο “καυτό” μετά τα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου του 2011, όταν η στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης ακυρώθηκε, έπειτα από αναταραχή αγανακτισμένων πολιτών που φώναξαν συνθήματα κατά των επισήμων και του τότε Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια.

Η διέξοδος ορισμένων πολιτών να εκφράσουν την οργή τους αποτράπηκε έκτοτε με την επιστράτευση ισχυρών δυνάμεων της αστυνομίας, τοποθετώντας κάγκελα περιμετρικά των δρόμων όπου γίνεται η παρέλαση και δυσχαιρένοντας την πρόσβαση στους πολίτες. Από τις παρελάσεις “κεκλεισμένων” των θυρών, φτάνουμε στο σήμερα με τη νέα κυβέρνηση να ετοιμάζει πανηγυρική επιστροφή, όπως λέει, των πολιτών στις παρελάσεις. Ανάμεσα στις καινοτομίες έχουν προκαλέσει ποικίλα σχόλια, τόσο το γλέντι που θα ακολουθήσει, όσο και η αλλαγή της θέσης στην εξέδρα των επισήμων.

Το NEWS 247 δίνει το λόγο στους αναγνώστες του, για να τοποθετηθούν επί καυτών θεμάτων, όπως τη μουσική που θέλουν να ακούγεται στα γλέντια των παρελάσεων!

Πατήστε το βελάκι δεξιά για να προχωρήσετε στην επόμενη ερώτηση και να δώσετε την απάντησή σας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα