‘Να φύγετε, να πάτε αλλού’: Το μήνυμα του Remi Gallard στους τουρίστες

‘Να φύγετε, να πάτε αλλού’: Το μήνυμα του Remi Gallard στους τουρίστες

Εντάξει, πιθανότατα ήθελε να τους τρολάρει, όμως οι λουόμενοι σε τουριστικό θέρετρο στην Γαλλία, έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Το μήνυμα ζωής και θανάτου που πέρασε ο Ρεμί με το βίντεό του (vid)

Ο Γάλλος φαρσέρ ξαναχτύπησε και αυτή τη φορά στην καρδιά του καλοκαιριού τα έβαλε με τους τουρίστες. Βρέθηκε σε παραλία κοντά στην πόλη Μονπελιέ της Γαλλίας και αποφάσισε να στείλει το δικό του μήνυμα στους ενοχλητικούς τουρίστες. “Πρόκειται για ένα εναέριο μήνυμα/πανό που προσβάλει τους τουρίστες. Ενός είδους σάτιρα επιθετική και εκνευριστική” σχολιάζει ο ίδιος ο Ρεμί Γκαγιάρντ κάτω από το βίντεο που έχει σημειώσει πάλι ρεκόρ view (1,627 εκ. την ώρα που γράφεται το άρθρο).

Από την άλλη, ο Ρεμί, που είναι γνωστός ακτιβιστής θέλει να τονίσει κάτι άλλο πιο σημαντικό με το βίντεό του. Όπως λέει, εκείνο που βρίσκει εκείνος εκνευριστικό είναι το γεγονός πως η δημοτική αρχή αποσύρει τον ναυαγοσώστη από την παραλία στις 18.30, παρά το γεγονός πως παραμένουν εκεί αρκετοί λουόμενοι. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο βίντεο, την ώρα που γυρνούσε το αστείο βίντεο και εξαιτίας αυτού, διασώθηκε τουρίστα από βέβαιο πνιγμό.

Ο Ρεμί, πέταξε με αεροπλάνο στέλνοντας το μήνυμά τους προς τους τουρίστες: “Φύγετε γ***νοι τουρίστες” έγραφε στα αγγλικά, στα ισπανικά και στα γαλλικά. Η αστυνομία παρενέβη προκειμένου να απαγορεύσει στο αεροσκάφος να απογειωθεί ξανά, ωστόσο αυτή η αναστάτωση ήταν αρκετοί ώστε οι ναυαγοσώστες να μείνουν περισσότερο στην παραλία. Τότε συνέβη το απίστευτο. Τουρίστας κινδύνευσε να πνιγεί και οι ναυαγοσώστες βρίσκονταν εκεί.

Δείτε το βίντεο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα