Nέα μόδα στην Αυστραλία επιβάλλει γυμνή selfie στη φύση

Nέα μόδα στην Αυστραλία επιβάλλει γυμνή selfie στη φύση

Λογαριασμός στο Instagram που συγκεντρώνει 88.000 ακόλουθους ζητεί από τα μέλη του να μοιραστούν γυμνές φωτογραφίες τους με φόντο ένα όμορφο φυσικό τοπίο

Μια νέα διαδικτυακή μόδα αναπτύσσεται στην Αυστραλία μέσω ενός λογαριασμού στο Instagram, ο οποίος στοχεύει στην ανταλλαγή γυμνών φωτογραφιών με φόντο με τη φύση.

Ο λόγος για τον λογαριασμό “Get Naked Australia”, ο οποίος στο μικρό διάστημα που είναι ενεργός έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 88.000 οπαδούς.

Δημιουργός της σελίδας, που καταμετρά 650 αναρτήσεις μέχρι τώρα, είναι ο Brendan Jones από το Σίδνεϊ, ο οποίος έφταιξε τον λογαριασμό για να μοιραστεί εικόνες από τα ταξίδια με την παρέα του.

“Όταν πήγαινα πεζοπορία και έβρισκα ένα απομονωμένο μέρος, έβγαζα τα ρούχα μου για να απολαύσω τον ήλιο στο δέρμα μου. Δεν ξέρω γιατί, μου έβγαινα φυσικά αυτή η ανάγκη. Οι φίλοι μου και εγώ ξεκινήσαμε να βγάζουμε φωτογραφίες γυμνοί, με εκπληκτικά φυσικά τοπία στο φόντο και σκέφτηκα ότι  πρέπει κάπου να συγκεντρώσω τις φωτογραφίες αυτές από τα ταξίδια μας. Η σελίδα στο Instagram γνώρισε αμέσως επιτυχία και πολλοί άρχισαν να στέλνουν δικές τους φωτογραφίες από διάφορα μέρη της Αυστραλίας και του κόσμου” δήλωσε ο Jones σε συνέντευξή του στο Lonely Planet Travel News.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα