O Τραμπ είπε στην κυρία Μακρόν: ‘Καλά κρατιέστε’

O Τραμπ είπε στην κυρία Μακρόν: ‘Καλά κρατιέστε’
French President Emmanuel Macron, right, welcome First Lady Melania Trump while and his wife Brigitte, left, welcomes U.S President Donald Trump at Les Invalides museum in Paris Thursday, July 13, 2017. President Donald Trump and French President Emmanuel Macron planned to meet Thursday in Paris to focus on issue where they can take U.S.-French relations forward, security and defense issues chief among them. (AP Photo/Michel Euler) AP

Το πρώτο σχόλιο του πλανητάρχη που προκάλεσε αναταραχή στα social media, με τους χρήστες να τον κατακεραυνώνουν και να τον κατηγορούν για σεξισμό

Θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κριτική από τον διεθνή Τύπο προκάλεσε για άλλη μια φορά ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Νόναλντ Τραμπ,  με το σχόλιο του προς την πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, κατά την πρώτη τους γνωριμία στο Παρίσι.

“Διατηρήστε σε καλή φόρμα. Όμορφα” είπε ο Ντόναλντ Τραμπ προς την κυρία Μακρόν παρουσία του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν και της Μελάνια Τραμπ. Μάλιστα, της έσφιξε το χέρι με την Μπριζίτ να παρακολουθεί αμήχανη τον διαχυτικό Αμερικανό Πρόεδρο.

Οι χρήστες του διαδικτύου καταλογίζουν στον Τραμπ ένα ακόμη σεξιστικό σχόλιο, ενώ ο διεθνής Τύπος θυμίζει με νόημα πως 71χρονος Τραμπ έχει ακριβώς την ίδια διαφορά ηλικίας με τη σύζυγό του Μελάνια που είναι 47, όση ο 40χρονος Γάλλος πρόεδρος με την 64χρονη πρώτη Κυρία της Γαλλίας.

(Φωτογραφία: AP Photo/Michel Euler)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα