Όταν έπεσε ο πρόεδρος του Λιβάνου, σείστηκαν τα social media

Όταν έπεσε ο πρόεδρος του Λιβάνου, σείστηκαν τα social media
Lebanon's President Michel Aoun attends the summit of the Arab League at the Dead Sea, Jordan, Wednesday, March 29, 2017. Arab leaders are gathering for their annual summit where the long-stalled quest for Palestinian statehood is to take center stage. (AP Photo/Raad Adayleh) AP

Η επική τούμπα του Μισέλ Αούν καταγράφηκε από τις τηλεοπτικές κάμερες και το βίντεο έγινε μέσα σε λίγες ώρες viral (Vid)

Όλα ήταν έτοιμα για την καθιερωμένη οικογενειακή φωτογραφία των ηγετών των Αραβικών χωρών πριν την έναρξη της Συνόδου που είχαν τις προηγούμενες μέρες στο Αμάν της Ιορδανίας, όταν ένα απρόοπτο περιστατικό του προέδρου του Λιβάνου, πάγωσε τους ομολόγους του, χαρίζοντας όμως σε όλους εμάς στιγμές γέλιου.

Όλα συνέβησαν όταν ο 82χρονος Αούν πήγε να πάρει τη θέση του για τη φωτογραφία μετά τη υπόδειξη των αρμοδίων, όμως δεν πρόσεξε πως μπροστά του υπήρχε ένα σκαλάκι, με αποτέλεσμα να σκοντάψει και να πέσει με το πρόσωπο στο έδαφος, μπροστά στα έντομα μάτια των υπόλοιπων ηγετών.

Δύο άνδρες έσπευσαν αμέσως να τον βοηθήσουν διαπιστώνοντας ευτυχώς πως ο Πρόεδρος του Λιβάνου δεν έπαθε κάτι σοβαρό. Τη στιγμή κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες και το βίντεο μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral.

(Φωτογραφία: AP Photo/Raad Adayleh)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα