Όταν μια μικρή πριγκίπισσα κυλιέται στα πατώματα

Όταν μια μικρή πριγκίπισσα κυλιέται στα πατώματα
Η μικρή πριγκίπισσα στο... επίκεντρο της προσοχής youtube

Δεν είναι μόνο η πριγκίπισσα Σάρλοτ στη Βρετανία που συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας. Η μικρή πριγκίπισσα Λέονορ στη Σουηδία κάνει ότι μπορεί για να τραβήξει τα φλας αλλά και το ενδιαφέρον των γονιών της, αδιαφορώντας για το ρόλο της.

Η Ελεονώρα της Σουηδίας, ή Λέονορ όπως είναι πιο γνωστή στα διεθνή ΜΜΕ, είναι όγδοη στη σειρά διαδοχής του σουηδικού θρόνου. Είναι το πρώτο παιδί της πριγκίπισσας Μαγδαληνής και του χρηματιστή Κρίστοφερ Ο’ Νιλ. Είναι επίσης μόλις τεσσάρων χρονών. Πράγμα που σημαίνει ότι παρά το αυστηρό πρωτόκολλο, είναι αναπόφευκτο να μην συμπεριφερθεί σαν ένα οποιοδήποτε παιδί της ηλικίας της.

Στα βαφτίσια όμως της μικρής αδελφής της, της πριγκίπισσας Αδριάννας, μάλλον το παράκανε. Και μάλιστα έχοντας στραμμένες όλες τις κάμερες και τα φλας επάνω της.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, η Λέονορ μάλλον βαρέθηκε υπερβολικά… Και δεν βρήκε καλύτερο τρόπο να το δείξει, από το να πάει στο κέντρο του ναού, μπροστά από την Αρχιεπίσκοπο που τελούσε την τελετή και να αρχίσει να… κυλιέται στο πάτωμα κουνώντας τα πόδια της στον αέρα.

Χαριτωμένη και μάλλον αμήχανη στιγμή. Ο πατέρας της πριγκίπισσας έχει μείνει και παρακολουθεί ως στήλη άλατος. Η μητέρα όμως, που έχει στα χέρια της και την μικρή νεοφώτιστη, ρίχνει το κλασικό βλέμμα “μαμάς στα πρόθυρα νευρικής κρίσης” που μπορεί να σπείρει τρόμο και πανικό και να επαναφέρει την τάξη σε χρόνο ρεκόρ.

Όπως και έγινε. Αν και λίγο αργότερα η μικρή Λέονορ, ενθουσιασμένη και υπερκινητική, δεν σταμάτησε να τρέχει και να χοροπηδά γύρω από τους γονείς και την αδελφή της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα