Παγκόσμιο ρεκόρ: Του αφαίρεσαν το δίπλωμα μία ώρα μετά την εξέταση οδήγησης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΡ.ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡ.ΣΤΥΛΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΥΠ.ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΡ.ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡ.ΣΤΥΛΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΥΠ.ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο νεαρός Γάλλος έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ της γκαντεμιάς - ασυνειδησίας και συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια ουσιών ελάχιστη ώρα αφότου πέρασε στο μάθημα οδήγησης

Αν και δεν γνωρίζουμε πως ακριβώς πως αποκτά κανείς δίπλωμα οδήγησης στη Γαλλία, από το δημοσίευμα της εφημερίδας Le Figaro, συμπεραίνουμε πως δεν πρόκειται για απλή υπόθεση. Ώρες μαθημάτων, εκμάθηση του ΚΟΚ και όλα εκείνα που καταλήγουν στην αγχωτική διαδικασία του τεστ οδήγησης.

Αστυνομικοί της επαρχία Ποντ - Οντεμέρ κατά τη διάρκεια ελέγχου την περασμένη εβδομάδα, παρατήρησαν πως ο οδηγός δεν ήταν σε απόλυτη φόρμα. Ωστόσο, το αλκοτέστ ήταν αρνητικό και οι άνδρες της Τροχαίας προχώρησαν σε ένα δεύτερο τεστ για παραισθησιογόνες ουσίες. Έπειτα από δείγμα σίελου, ο οδηγός εντοπίστηκε θετικός σε ουσίες, με αποτέλεσμα να του αφαιρεθεί το δίπλωμα.

Σε ερώτηση των αστυνομικών, ο άνδρας ανέφερε πως είχε μόλις αποχωρήσει από τη σχολή οδήγησης, όπου βρισκόταν μία μόλις ώρα νωρίτερα, προκειμένου να παραλάβει το δίπλωμά του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γαλλία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μαγεία: Έκρηξη μετεωρίτη κάνει τη νύχτα μέρα σε λίγα δευτερόλεπτα

Απίστευτο βίντεο: Απελευθερώνει όμηρο με κίνηση Τζούντο

Θα εκτοξευτεί με αυτοσχέδιο πύραυλο για να αποδείξει ότι... η Γη είναι επίπεδη

ADVERTISING

SHARE: