Πήγε με τη μαμά του στον χορό του σχολείου κι έσπασε το Internet

Πήγε με τη μαμά του στον χορό του σχολείου κι έσπασε το Internet
Η Φατιμά και ο γιος της Νασίρ πριν φτάσουν στο χορό του σχολείου Instagram

Και η απορία είναι μία... ποιος είναι ο μαθητής και ποιος ο κηδεμόνας; Μητέρα που απέκτησε τον γιο της πριν αποφοιτήσει, συνοδεύει το παιδί της στο χορό του σχολείου 18 χρόνια μετά

Ο χορός των τελειόφοιτων του Λυκείου στις ΗΠΑ είναι σαφέστατα μεγάλη υπόθεση. Το μαρτυρούν οι ατελείωτες teen movies που έχουμε παρακολουθήσει κατά καιρούς. Υποθέτουμε λοιπόν πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό για κάθε τελειόφοιτο να βρεθεί σε αυτόν τον χορό και μάλιστα να ξεχωρίσει.

Ο 18χρονος Νασίρ έκανε το γύρο του διαδικτύου, όταν η ιστορία του και της εκθαμβωτικής μητέρας του Φατιμά έγινε γνωστή μέσα από τις αναρτήσεις στο instagram. Ο νεαρός από το Τσέστερ της Πενσιλβάνια, έκανε επίσημη πρόταση στη μητέρα του να τον συνοδεύσει στο χορό των τελειοφοίτων, αφού εκείνη δεν είχε την τύχη να βρεθεί στον δικό της 18 χρόνια νωρίτερα.

Ο φωτογράφος του ζευγαριού, που απαθανάτισε μητέρα και γιο πριν το χορό, ανάρτησε τις φωτογραφίες τους στο instagram και σημείωσε. “Έγινα μάρτυρας του ενθουσιασμού του (Νασίρ) που κατάφερε να μοιραστεί μια από τις πιο αξιπμνημόνευτες νύχτες της ζωής του με τη μητέρα του, η οποία 18 χρόνια πριν δεν κατάφερε να βιώσει μια παρόμοια εμπειρία” αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η “Βασίλισσα πριν το χορό” ήταν χωρίς αμφιβολία η Φατιμά, που φόρεσε τα καλά της, ασορτί με τον 18χρονο γιο της και τον ακολούθησε στο πάρτι. “Μου είπες πως δεν πήγες στο δικό σου χορό, γιατί έξι μήνες νωρίτερα είχε αποκτήσει εμένα και προτιμούσες να ξοδέψεις τα χρήματά σου στο πρώτο μας διαμέρισμα” θυμάται ο Νασίρ για την μητέρα του.

Η ευτυχισμένη μαμά, δέχτηκε την πρόταση με συγκίνηση προσθέτοντας πως δεν μετανιώνει που θυσίασε τον δικό της χορό για χάρη του, καθώς όπως σημειώνει “έκανε εξαιρετική δουλειά με το μεγάλωμα” του γιου της.

Εκείνο πάντως που κάνει ακόμη πιο μεγάλη εντύπωση είναι το γεγονός πως η νεαρή μαμά του διατηρείται σε τόσο καλή φόρμα, που μπορεί άνετα να περάσει για συνομίληκή του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα