Pornhub: Τι πορνό είδε ο πλανήτης το 2016

Pornhub: Τι πορνό είδε ο πλανήτης το 2016

Οι κορυφαίες αναζητήσεις των χρηστών του Pornhub για το 2016 (Infographic)

Όπως πράττει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το site ερωτικού περιεχομένου, Pornhub, το πιο δημοφιλές στον πλανήτη ως προς το περιεχόμενο του, έδωσε στη δημοσιότητα τα στατιστικά του στοιχεία για το 2016 σχετικά με τις αναζητήσεις των χρηστών του.

Το ετήσιο data analytics report του site φέρνει στην κορυφή τις παρακάτω αναζητήσεις. Το top ten λοιπόν των όρων που έψαξαν οι επισκέπτες του Pornhub μέσα στη χρονιά που έφυγε, είναι αυτό:

10. Japanese

9. Massage

8. Hentai

7. Cartoon

6. Mom

5. Step Sister

4. Teen

3. MILF

2. Step Mom

1. Lesbian

Από εκεί και πέρα, οι περισσότεροι χρήστες (σε απόλυτο αριθμό) “ήρθαν” από τις ΗΠΑ όπου ανθεί η πορνοβιομηχανία. Ακολουθούν το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς, η Ινδία, η Ιαπωνία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Αυστραλία και η Ιταλία.

Οι Αμερικανοί έρχονται πρώτοι και ως προς τις αναζητήσεις κατά κεφαλήν και τους ακολουθούν στη δεύτερη θέση οι Ισλανδοί.

Τον περισσότερο χρόνο στο site τον αφιέρωσαν οι Φιλιππινέζοι με 12 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο, με τους Νοτιοαφρικανούς να έρχονται στη δεύτερη θέση (10 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα). Ο παγκόσμιος μέσος όρος παραμονής στην ιστοσελίδα ανά επίσκεψη, διαμορφώνεται στα 9 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα.

Η αγαπημένη ώρα επίσκεψης των χρηστών είναι το χρονικό διάστημα από τις 2 μετά τα μεσάνυχτα μέχρι τις 9 το πρωί.

 

Ως προς τις γυναίκες πρωταγωνίστριες, πρώτη σε αναζητήσεις έρχεται η Lisa Ann παρότι έχει σταματήσει την καριέρα της, και ακολουθεί η Mia Khalifa. Τρίτη είναι η Kim Kardashian παρότι δεν είναι επαγγελματίας του χώρου. Ως προς τους άντρες “αστέρες” του χώρου, πρώτος στις αναζητήσεις είναι ο Mandingo και ακολουθούν οι James Deen, Rocco Siffredi και Danny D.

Ο μέσος ηλικιακός όρος χρηστών του site είναι τα 35 χρόνια.

Αναλυτικά το Infrographic που έδωσε στη δημοσιότητα το site ερωτικού περιεχομένου, παρακάτω:

 

Αναλυτικά όλα τα στοιχεία εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα