Πορνοστάρ χτύπησε ελληνικό τατού με Google Translate

Πορνοστάρ χτύπησε ελληνικό τατού με Google Translate

Προσπαθώντας να κάνει επίδειξη του γυμνασμένου σώματος της και του νέου της τατουάζ, η Nicole Aniston αποκάλυψε μια σπουδαία γκάφα (Pics)

Η ακριβοπληρωμένη και διάσημη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, Nicole Aniston, δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία επιδεικνύει στους θαυμαστές της, το καινούργιο της τατουάζ.

Το πρόβλημα είναι, πως το ελληνικής έμπνευσης τατού της, είναι ολότελα λάθος μιας και μοιάζει να είναι βγαλμένο από… Google Translate.

Προφανώς ο tattoo artist ήθελε να αποδώσει στα ελληνικά το “Happy, Safe and Well”. Παρόλα αυτά, οι Έλληνες φίλοι της δεν έχασαν την ευκαιρία να την καλέσουν να έρθει στη χώρα μας.

 

Σημειώνεται ότι η λέξη “Well” από την παραπάνω φράση, προέρχεται από το Wellbeing, που σημαίνει “ευεξία”. Η Aniston άλλωστε ασχολείται με τη γυμναστική ενώ δηλώνει και vegan. Ενδεχομένως η μακρινή ελληνική καταγωγή της (έχει ελληνικές και γερμανικές “ρίζες”) να την έκανε να θέλει να έχει πάνω της κάτι το “ελληνικό”, ωστόσο η προσπάθεια της θα πρέπει κάπως να διορθωθεί…

Για όσους δεν την ξέρουν, η Aniston γεννήθηκε ως Ashley Nicole Miller στις 9 Σεπτεμβρίου του 1987 στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια και μεγάλωσε στο ράντζο των γονιών της. Πριν ενασχοληθεί με την ερωτική βιομηχανία, εργάστηκε σε τράπεζα. Ξεκίνησε να γίνεται διάσημη το 2010 μέσα από ερασιτεχνικά βίντεο και στη συνέχεια συνεργάστηκε με τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής του χώρου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα