Πώς είναι σήμερα οι βασικοί πρωταγωνιστές της “Τόλμης και γοητείας”

Πώς είναι σήμερα οι βασικοί πρωταγωνιστές της “Τόλμης και γοητείας”

Η σαπουνόπερα "The Bold and the Beautiful" έκανε θραύση στην Ελλάδα, ως "Τόλμη και γοητεία", στις αρχές της δεκαετίας του '80. Στην Αμερική "παίζεται" μέχρι σήμερα. Ας δούμε τους βασικούς πρωταγωνιστές.

Από τις 23/3 του 1987, οπότε προβλήθηκε στις ΗΠΑ το πρώτο επεισόδιο της soap opera με τίτλο “The Bold and the Beautiful” έως και τη σήμερον ημέρα -διότι δεν έχει ολοκληρωθεί το πόνημα που ‘χει απασχολήσει 24 σκηνοθέτες και 45 σεναριογράφους στα +7700 επεισόδια που ‘χουν βγει στον “αέρα”-, πολλά έχουν συμβεί. Δεκάδες ηθοποιοί έχουν περάσει από τα sets, μόλις δυο έχουν επιβιώσει από την αρχή έως τώρα και σκεφτήκαμε πως θα είχε ενδιαφέρον να θυμηθούμε το κεντρικό cast -και να δούμε πώς ήταν τότε οι βασικοί πρωταγωνιστές και πώς είναι σήμερα.

Brooke Logan

H Katherine Kelly Lang έχει ρεκόρ συμμετοχών στο σίριαλ, με 4.303 επεισόδια, από τις 23 Μαρτίου του 1987 έως και τη σήμερον ημέρα.  Η καριέρα της ήταν ανάλογη δημοσίου υπαλλήλου, καθώς από ό,τι φαίνεται θα πάρει σύνταξη από την “Τόλμη και Γοητεία”. Αισίως είναι 56 χρόνων και τοποθετήθηκε στην κορυφή της πυραμίδας, διότι… τα ‘χει κάνει όλα, έχει παντρευτεί τους πάντες (ξεκίνησε με τον Ridge Forrester, ενώ κάποιους τους έχει παντρευτεί και από δυο φορές) και ήταν μεταξύ των τεσσάρων κυρίων χαρακτήρων της σαπουνόπερας. Την πρώτη χρονιά, πήρε κάποιες (λίγες) απουσίες, λόγω ασθενείας. Έκτοτε δεν έχει χάσει γύρισμα.

Ridge Forester

Ο Ronn Moss βαδίζει προς το 66ο έτος της ηλικίας του και έκανε ηρωική έξοδο από τη soap opera στις 14 Σεπτεμβρίου του 2012, έπειτα από 25 χρόνια παρουσίας και 3.326 συμμετοχές σε επεισόδια -είχε κάνει ένα διάλειμμα το 1992, για λίγο καιρό. Άνηκε επίσης, στο βασικό κουαρτέτο του σεναρίου. Ήταν ο CEO της πανίσχυρης “αυτοκρατορίας” μόδας Forrester Creations Empire. Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, πιστεύοντας πως είναι γιος του Eric Forrester. Δεν ήταν. Αρχικά, είχε σχέση με κληρονόμο άλλης μεγάλης επιχείρησης, αλλά την παράτησε παραμονές και έπεσε στην αγκαλιά της ταπεινής Brooke (μη σκας για την Caroline Spencer, παντρεύτηκε τον Thorne Forrester). Μετά το “Τόλμη και γοητεία” εστίασε στο μουσικό συγκρότημα που έχει (Player -κάνουν περιοδείες όλον το χρόνο) και σε κάτι… περάσματα από επιτυχημένες σειρές.

Stephanie Forrester

Η 78χρονη μέτρησε 2.932 παρουσίες σε επεισόδια και είναι η σύζυγος του μεγιστάνα -σχεδιαστή- Eric Forrester. Παροιμιώδεις ήταν οι τσακωμοί με την Brooke -έπαιξε το ρόλο του το γεγονός ότι η νεαρά σύναψε σχέσεις με όλους τους άνδρες της οικογενείας. Η Flannery βραβεύτηκε και με Emmy, ενώ ο χαρακτήρας της “πέθανε” (στην αγκαλιά της Brooke) στις 26/11 του 2012, από καρκίνο στον πνεύμονα. Διετέλεσε και χρέη σκηνοθέτη, στο show, ενώ προτάθηκε δυο φορές για βραβείο από το σωματείο των σκηνοθετών. Σε δημοψήφισμα που έγινε το 2010 για αγαπημένους χαρακτήρες soap operas, κατέκτησε το Νο1.

Eric Forrester

 

Εκ των ηθοποιών που ξεκίνησαν αυτό που έγινε παγκόσμιο trend και μεταξύ των δύο που… συνεχίζουν, ο John McCook, ανέλαβε τον Eric Forrester (συνιδρυτή -με τη Stephanie που έβαλε το αρχικό κεφάλαιο- οίκου μόδας με έδρα στο Los Angeles και πρώτο σχεδιαστή) και ως τέτοιος έκανε και επτά περάσματα από τα “Ατίθασα νιάτα”. Μεταξύ όσων έκανε ήταν να παντρευτεί και την Brooke, πριν γυρίσει στη Stephanie -λίγο πριν τον τηλεοπτικό της θάνατο.

Τhorne Forester

O χαρακτήρας αυτός άλλαξε… τέσσερις φορές χέρια (Jeff Trachta, Winsor Harmon, Ingo Rademacher) από το 1987 μέχρι σήμερα. Στο ντεμπούτο της σαπουνόπερας ωστόσο, τον υποδύθηκε ο Clayton Norcross, ο οποίος μετείχε σε 265 επεισόδια, σε μια διετία. Ο Thorne ήταν (και παραμένει) ο μικρότερος γιος του Eric και της Stephanie και μεγάλωσε… στη σκιά του Ridge. Αγαπούσε την Caroline από όταν ήταν αρραβωνιασμένη με τον πρωτότοκο… και τελικά την παντρεύτηκε. Κάποια στιγμή, πυροβόλησε τον Ridge, η Stephanie τον κάλυψε, η Caroline τον χώρισε και γενικά αυτό το παιδί καλά δεν θα έλεγες πως πέρασε.

Kristen Forrester

 

Η Teri Ann Linn ήταν ηθοποιός και τραγουδίστρια, γνωστή στη Φινλανδία και την Ιταλία. Ήταν και η πρώτη Kristen Forrester (1987-1994).  Δηλαδή, η πρώτη που ερμήνευσε το ρόλο της δεύτερης μεγαλύτερης κόρης του Eric και της Stephanie (μετά την Angela που εμφανίστηκε το 1989 και την Felicia, η οποία προστέθηκε στην οθόνη το 1990). Δεν είχε ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα της -θα έλεγες πως την απέφευγε- και μολονότι αγαπούσε τον πατέρα της, δούλευε ως freelance σχεδιάστρια στη Νέα Υόρκη. Με την επιστροφή στο Los Angeles, η Stephanie της έριξε δίπλα ένα σχεδιαστή (Clarke Garrison), με τον οποίον παντρεύτηκε. Όχι για πολύ -διότι ο Clarke ήταν μπερμπάντης. Ο ρόλος υπάρχει ακόμα, αλλά έχει αλλάξει πρόσωπα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα