Πριν και μετά: Οι Κινέζες “χτίζουν” το make up τους και γίνονται αγνώριστες

Πριν και μετά: Οι Κινέζες “χτίζουν” το make up τους και γίνονται αγνώριστες
Οι νεαρές Κινέζες αγαπούν την... παραμόρφωση Es China

Στην Κίνα το make up δεν είναι πλέον υπόθεση απλού καλλωπισμού, αλλά κανονικής... αναστήλωσης. Η νέα τάση θέλει τις Κινέζες πλήρως παραμορφωμένες, με "χτιστές" μύτες, ανάγλυφα χαρακτηριστικά και "κολλημένα" μάγουλα. Και αυτές το απολαμβάνουν.

“Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος” λέει ο λαός και οι νεαρές Κινέζες δείχνουν διατεθειμένες να υποστούν μεγάλη ταλαιπωρία για να… μεταμορφωθούν σε κάτι άλλο από αυτό που είναι, αλλά και να κάνουν την πλάκα τους στο Ίντερνετ.

Η μεταμόρφωσή τους, ή πιο σωστά η… παραμόρφωσή τους, δεν απαιτεί καν νυστέρι, λέιζερ και ενέσεις, αλλά αρκετή φαντασία και υπομονή. Πώς ολοκληρώνεται η μεταμόρφωση; Με προσθετική μιας ψεύτικης μύτης, χρωματιστούς φακούς επαφής, σελοτέιπ στα μάγουλα και τα ζυγωματικά και φυσικά την απαραίτητη “πόζα”. Άλλωστε στην προκειμένη ο σκοπός τους δεν είναι να τονίσουν τα χαρακτηριστικά τους, ή να καλύψουν κάποια από αυτά, αλλά να δημιουργήσουν εντελώς νέα!

Extreme makeover... α λα κινεζικά Es China

Το νέο make up που αγαπούν οι Κινέζες Es China

Τη νέα τάση ακολουθούν κατά κύριο λόγο νεαρές blogger, υιοθετώντας πρακτικές δημοφιλείς στους φαν του cosplaying (όπου κάποιος υποδύεται έναν φανταστικό χαρακτήρα από manga, κόμικς, ή video games.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα