Πριν παρουσιάσει το Gay Pride η Σ. Μουτίδου ‘υπακούει στη δική της σεξουαλικότητα’

Πριν παρουσιάσει το Gay Pride η Σ. Μουτίδου ‘υπακούει στη δική της σεξουαλικότητα’

Η Σοφία Μουτίδου βάφεται στα χρώματα της διαφορετικότητας και της αποδοχής και μιλά για όλους εκείνους που υποκρίνονται, αλλά και τους άλλους που τολμούν με κίνδυνο να χάσουν τη στοργή όσων αγαπούν (vid)

Το φετινό Athens Gay Pride έχει σλόγκαν “είναι θέμα παιδείας” και θέλει να βγάλει προς τα έξω την ανάγκη μιας μερίδας ανθρώπων να μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς, αποδεκτοί και αγαπητοί από την υπόλοιπη κοινωνία. Οι διοργανωτές της εκδήλωσης επέλεξαν φέτος την Σοφία Μουτίδου για την παρουσίαση αυτού του πάρτι, με την ηθοποιό να δέχεται με χαρά την πρόταση.

Λίγο πριν βρεθεί στο κέντρο με χιλιάδες ανθρώπους που διαδηλώνουν, διασκεδάζουν και δείχνουν πως η σεξουαλική προτίμηση δεν αποτελεί λόγο διάκρισης, η κα. Μουτίδου ανέβασε ένα βίντεο στο προσωπικό της λογαριασμό στο youtube. Εκεί αφού ζήτησε από όλου να κλίνουμε τη φράση “υπακούω στη δική μου διαφορετικότητα”, σχολίασε: “Σιχαίνομαι όλους τους διάσημους που κρύβουν την σεξουαλικότητά τους και κοτσάρουν δίπλα τους μια placebo γκόμενα, μόνο και μόνο για να μην χάσουνε τους fans” εξήγησε με νόημα και πρόσθεσε: “Αντίθετα υποκλίνομαι σε όλους τους άσημους που φανερώνουν τη σεξουαλική τους ταυτότητα με κίνδυνο να χάσουν την οικογένειά τους και τη στοργή της μάνας και του πατέρα τους”.

Η Σοφία Μουτίδου ντύθηκε στη συνέχεια στα χρώματα του Pride και περιμένει όσους το επιθυμούν στο κέντρο της Αθήνας το απόγευμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα